ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δίκη Χρυσής Αυγής

Με κατάρες υποδέχθηκε η μητέρα του Φύσσα τον Ρουπακιά στο δικαστήριο

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκιση του ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος είναι ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα.
magdafissa

Ο δράστης της εγκληματικής ενέργειας στις τελευταίες συνεδριάσεις του δικαστηρίου επέλεξε να παραμείνει στο σπίτι του όπου βρίσκεται σε περιορισμό μρτα την αποφυλακιση του λογω συμπληρώσεως του ανώτατου ορίου προσωρινης κρατησης του ακολουθώντας την τακτική των συγκατηγορουμένων του οι οποίοι εκπροσωπούνται από τους συνηγόρους τους. Είναι χαρακτηριστικό πως στην τελευταία συνεδρίαση του δικαστηρίου στο εδώλιο καθόταν ένας μόνο από τους συνολικά 68 κατηγορούμενους στην υπόθεση.

Σήμερα, ωστόσο, η εικόνα αυτή άλλαξε καθώς το δικαστήριο διέταξε την αυτοπρόσωπη παρουσία των κατηγορουμένων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας Φύσσα κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα της οικογένειας του άτυχου μουσικού. Έτσι, στο εδώλιο κάθονται σήμερα συνολικά 17 κατηγορούμενοι.

Η μητέρα του θύματος Μάγδα Φύσσα υποδέχτηκε με κατάρες τον Γιώργο Ρουπακιά την ώρα που έμπαινε στην δικαστική αίθουσα στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού.

"Μη σώσεις πανάθεμά σε..." φώναξε η Μάγδα Φύσσα τη στιγμή που είδε τον κατηγορούμενο για την δολοφονία του γιου της να μπαίνει στο δικαστήριο από την πλαϊνή πόρτα, συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

" Δολοφόνοι, αποβράσματα της κοινωνίας , μας υποχρεώνετε να σας βλέπουμε . Να πέσει φωτιά να σας κάψει, ζώα", είπε η Μάγδα Φύσσα ενώ στεκόταν όρθια στο πίσω μέρος της δικαστικής αίθουσας.

"Στο λαγούμι σου καθίκι, στο λαγούμι σου" φώναξε ο θείος του Παύλου Φύσσα απευθυνόμενος στον Γιώργο Ρουπακιά ο οποίος δεν έριξε ούτε μια ματιά στους συγγενείς του άτυχου μουσικού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.