ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής

Μεγάλη συναυλία της Λυρικής Σκηνής

Με μια συναυλία αφιερωμένη στη σύγχρονη όπερα και μουσική του 20ου και του 21ου αιώνα, η Εθνική Λυρική Σκηνή και το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στη βεράντα του 4ου ορόφου, στο νέο κτήριο του Μουσείου, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 και ώρα 21.30.
lyriki

Το ΕΜΣΤ ανοίγει στο κοινό τη βεράντα του για να φιλοξενήσει τους διακεκριμένους μονωδούς της ΕΛΣ, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν αποσπάσματα από έργα σύγχρονης όπερας και μουσικής των Μπρίττεν, Στραβίνσκι, Ραχμάνινοφ, Βλασόφ, Ραβέλ, Μπέρνσταϊν, Αν, Ντυπάρκ, συνοδεία πιάνου.

Συμμετέχουν οι Μονωδοί Αγγελική Καθαρίου, Έλενα Κελεσίδη, Χρήστος Κεχρής, Νίκος Κοτενίδης, Διονύσης Σούρμπης, Μαριλένα Στριφτόμπολα και Γιάννης Χριστόπουλος. Στο πιάνο η Σοφία Ταμβακοπούλου.

Η συναυλία αυτή αποτελεί τη δεύτερη εκδήλωση της σειράς «Προλεγόμενα», που γίνεται στο πλαίσιο των δοκιμαστικών λειτουργιών του ΕΜΣΤ. Σηματοδοτεί δε, τη συνεργασία μεταξύ των δύο πολιτιστικών οργανισμών, οι οποίοι σκοπεύουν να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους στο νέο άξονα που δημιουργείται στη Λεωφόρο Συγγρού, με το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στο νέο του κτήριο, και την Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Για τη συναυλία της Τρίτης 21/6, οι διοργανωτές ενημερώνουν ότι, «κάθε άτομο μπορεί να παραλάβει μέχρι δύο δελτία εισόδου. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων θα ζητούνται τα στοιχεία επικοινωνίας όσων προμηθευτούν τα δελτία εισόδου που θα διανεμηθούν».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.