Neo

«Μονταζιέρα» Financial Times κατά Τσίπρα

Έντονη ενόχληση εκφράζουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου από το ρεπορτάζ που δημοσίευσαν οι Financial Times από το δείπνο των ηγετών της Συνόδου Κορυφής, καθώς σ’ αυτό εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας να κάνει… πλάκα με το δημοψήφισμα και να προσφέρει απλόχερα στιγμές γέλιου στους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, όταν ο πρωθυπουργός πήρε το λόγο επισήμανε ότι τα αποτελέσματα σε τέτοιες ψηφοφορίες δεν είναι δύσκολο να προβλεφθούν και τόνισε πως «μόνο δύο αποτελέσματα είναι πιθανά και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και για τα δύο». Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, ο ίδιος δήλωσε «έκπληκτος» για την κατάσταση που επικρατεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και τότε η αίθουσα ξέσπασε σε γέλια.

Μόνο που... τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι. Ο πρωθυπουργός όντως αναφέρθηκε στη σημασία των δημοψηφισμάτων, επισήμανε ότι τα αποτελέσματά τους πρέπει να γίνονται σεβαστά και καταφέρθηκε εναντίον όλων όσοι υποστηρίζουν ότι… τα δημοψηφίσματα είναι επικίνδυνο πράγμα. Ταυτόχρονα, εντόπισε την αιτία για το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος στο γεγονός ότι η Ευρώπη δεν «αρέσει» στους λαούς της και, όπως λένε κυβερνητικές πηγές, όσα είπε δεν προκάλεσαν γέλιο σε κανέναν, αλλά προβληματισμό στους περισσότερους…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ELLHNAS. 20:55 30/06/2016

    Αλέξης Τσίπρας η αλλιώς ο κλόουν, ο γελωτοποιός της Ευρώπης.Μόνο για να σπάνε πλάκα τον έχουν οι Ευρωπαίοι τοκογλύφοι, δανειστές και νταβατζήδες της Ελλάδας.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.