ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δηλώνει ότι βολιδοσκοπήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ναι» στην απλή αναλογική λέει ο Λεβέντης

Θετικός για τον εκλογικό νόμο που καθιερώνει την απλή αναλογική εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
leventis

Ο κ. Λεβέντης ανέφερε, ότι βολιδοσκοπήθηκε από κορυφαία κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε ότι έγιναν ανάλογες προσεγγίσεις σε ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό "Βήμα" είπε πως « εφόσον είναι πλήρης η απλή αναλογική, εφόσον καταργείται τελείως το μπόνους, παραμένει το πλαφόν εισόδου 3% ....Πρόσθεσα εγώ τον όρο, να μην κοπούν οι περιφέρειες, να μην κοπεί η περιφέρεια της Β' Αθηνών στα τρία...τον ψηφίζουμε ».

Είπε ακόμη, πως « η κυβέρνηση έχει καταλήξει σε πλήρη απλή αναλογική, με 0 μπόνους. Έχει καταλήξει στην κατάργηση του ψηφοδελτίου επικρατείας, 3% πλαφόν εισόδου πρέπει να παραμείνει ... δεν μπορεί να πάει 2%...ο Καμμένος και ο Θεοδωράκης ζητάνε αυτό το 2%, αλλά εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γίνει....'Αρα, η μόνη εκκρεμότητα που έμεινε μεταξύ Ένωσης Κεντρώων και ΣΥΡΙΖΑ είναι το σπάσιμο των περιφερειών. Εμείς τον ψηφίζουμε, εννοείται, γιατί δεν μπορούμε να μην ψηφίσουμε έναν νόμο που είναι σύμφωνος με τα πιστεύω μας ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.