ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοβαρό επεισόδιο

Νέο χρυσαυγίτικο σόου και πρωτοφανείς εκφράσεις στη Βουλή!

Διεκόπη, πριν από λίγο, με απόφαση της προεδρεύουσας, Χαράς Καφαντάρη, η κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Παραγωγής και Εμπορίου, Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων, στη συζήτηση του νέου αναπτυξιακού νομοσχεδίου, μετά από έντονο επεισόδιο κατά την ανάγνωση των φορέων που θα προσκληθούν να καταθέσουν τις απόψεις τους στις επιτροπές.
epitr

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η προεδρεύουσα αρνήθηκε αίτημα της Χρυσής Αυγής να προσκληθούν στη συζήτηση και φορείς που προτείνει το συγκεκριμένο κόμμα και έθεσε το θέμα σε ψηφοφορία, κατά την οποία απορρίφθηκε η πρόταση της Χρυσής Αυγής.

Οι βουλευτές του κόμματος, Ιωάννης Λαγός, Ηλίας Παναγιώταρος και Ευάγγελος Καρακώστας, κατηγόρησαν το προεδρείο για αντιδημοκρατική συμπεριφορά και παράβαση του κανονισμού. «Είστε δημοκρατικοί φασίστες» φώναζαν όρθιοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, απαιτώντας να μη συνεχιστεί η συνεδρίαση εάν δεν προσκληθεί τουλάχιστον ένας, όπως είπαν, από τους φορείς που πρότειναν.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση βουλευτών των άλλων κομμάτων και ακολούθησε φραστική αντιπαράθεση, κατά την οποία οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποίησαν πρωτοφανείς, για το Κοινοβούλιο, εκφράσεις. Στη συνέχεια η συνεδρίαση διεκόπη για πέντε λεπτά.

Οι φορείς που είχε ζητήσει η Χρυσή Αυγή να προσκληθούν είναι ο «Λαϊκός Σύνδεσμος Μικρών Επιχειρήσεων», οι «Γιατροί του Ελληνισμού» και η «Ένωση Εθνικιστών Δικηγόρων».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. GEORGIA. 23:13 06/06/2016

    Οι Συριζαιοι την εχουν δει αποφασιζω και διαταζω.Πηραν την απαντηση που επρεπε.Καλα τους απαντησαν οι Χρυσαυγιτες.Και για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι ψηφοφορος τους, ψηφισα στις τελευταιες εκλογες μικρο κομμα.Το ΠΑΣΟΚ.

  2. SPARTA. 20:55 06/06/2016

    Ό ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατρέψει σε μπορντέλο την Βουλή. Ψηφίζει εκεί μόνο εφαρμοστικούς νόμους και αντιασφαλιστικά μέτρα γράφοντας το λαό ο στα παλιά του τα παπούτσια.Ό υβριστής Πολάκης, η Κατριβάνου, η Βαγενά ευτελίζουν το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Δεν φταίνε οι Χρυσαυγίτες που απλά απάντησαν στο φασισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.