Neo

«Νιόνιος» κατά Τσίπρα

Δεν είναι «φρέσκια» είδηση, αλλά έχει το ενδιαφέρον της: το περασμένο Σάββατο, στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη έδωσαν μία μοναδική μουσική παράσταση.

Εκεί, ο «Νιόνιος», επέλεξε να κάνει μία… «έμμεση» πολιτική παρέμβαση, παρά το γεγονός ότι συνήθως αποφεύγει να παρεμβαίνει πολιτικά. Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδοποιός και τραγουδιστής άλλαξε στίχους τραγουδιών του και «φωτογράφισε» ευθέως τον πρωθυπουργό, με βαρείς χαρακτηρισμούς. Για παράδειγμα, άλλαξε τον στίχο ενός από τα γνωστότερα τραγούδια του και τραγούδησε: «Τον χειμώνα τούτο άμα τον περάσουμε/ τον απατεώνα αν τον ξεπεράσουμε/ για άλλα δέκα χρόνια κάτι θα προφτάσουμε». Μετά, χαμογελώντας πονηρά, συνέχισε να τραγουδά περί… απατεώνων και απάτης, αφού επέλεξε το τραγούδι «Πεθαίνω για σένα, κι ας είσαι απάτη», ενώ έκανε λόγο και για «αυταπατώμενους», «καρφώνοντας» τον Αλέξη Τσίπρα για την παραδοχή του πως ο ίδιος και η κυβέρνηση της «πρώτη φορά Αριστεράς» το 2015 είχε αυταπάτες.

Πάντως, αρκετοί από τους παρισταμένους δεν υποδέχθηκαν με… μεγάλο κέφι τις πολιτικές παρεμβάσεις του «Νιόνιου» και απλώς περίμεναν να… βγει στην πίστα η Βιτάλη με το μοναδικό ηχόχρωμα της φωνή της…

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ε.Στ. 21:29 14/06/2016

    Mύγα σας τσίμπησε και κολλήσατε όλοι την φρασεολογία και την ιδεολογία Νεφελούδη και Κυρίτση; Πας μη δικός μας βάρβαρος; Γιατί απατεώνας ο Νιόνιος; Ακόμα κι όταν μετακινήθηκε πολιτικά, δεν κρύφτηκε ποτέ και δεν κορόιδεψε κανέναν.

  2. ΕΛΕΝΗ 13:52 14/06/2016

    Ο «ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ» ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ….

  3. GEORGIA. 12:03 14/06/2016

    Ο Νιονιος ειναι ωραιος, αυθεντικος και δεν μασαει τα λογια του.Ξεχασε μονο να τραγουδησει την μεγαλη του επιτυχια που μονο αυτος ερμηνευει με την μοναδικη φωνη του.Το τραγουδι «ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ»ειναι αυτο που χαρακτηριζει τον ολετηρα Αλεξη Τσιπρα, ειναι σαν να γραφτηκε αποκλειστικα και μονο για αυτον.

    • S. Porky 12:48 14/06/2016

      Πάει κι’ αυτός με το ρεύμα της εποχής αγάπη μου. Ξέρεις εσύ κανένα πού δεν πάει; Αφού κι’ αυτός ο «απατεώνας» τό ίδιο έκανε και συνεχίζει να κάνει.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.