ΕΛΛΑΔΑ

Το αποκαλυπτικό βίντεο

Ντοκουμέντο σοκ: Εικόνες και βίντεο από τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ένα βίντεο διάρκειας δυόμιση λεπτών που απεικονίζει τα βασανιστήρια που υποβαλλόταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και περιλαμβάνεται στη δικογραφία, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το ντοκουμέντο που δημοσιεύει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος έχει πρωταγωνιστές τους οκτώ νεαρούς που κατηγορήθηκαν ότι προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Το βίντεο καταγράφεται από έναν από τα άτομα που του επιτίθενται.

Το περιστατικό εκτυλίσσεται στο δωμάτιό του στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων. Ο 20χρονος είναι πεσμένος στο κρεβάτι του δωματίου του και παρακαλεί τους συμφοιτητές του από την Κρήτη να τον αφήσουν ελεύθερο.

Αντίθετα, αυτοί φωνάζουν και γελούν, και ενώ ο 20χρονος τους λέει ότι πονά και τους ζητάει να τον αφήσουν, εκείνοι συνεχίζουν το «παιχνίδι» τους. Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης φωνάζει ότι πονάει, και προσποιείται κάποια στιγμή ότι γελάει πιθανότατα για να τους πείσει να τον αφήσουν.

giakoumakis1

Ένας μυώδης νεαρός πιάνει κεφαλοκλείδωμα τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο 20χρονος μοιάζει παραδομένος. Κάποια στιγμή ένας από τους νεαρούς ακούγεται να λέει “Φτάνει. Αφήστε τον τώρα”. Λίγο μετά το μαρτύριο τελειώνει. Οι νεαροί, μαζί και εκείνος που τραβάει το βίντεο βγαίνουν από το δωμάτιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το βίντεο βρέθηκε στα χέρια των αρχών όταν κάποιος από τους σπουδαστές φαίνεται ότι μετάνιωσε για τα όσα συνέβαιναν και το παρέδωσε σε υπάλληλο της Γαλακτοκομικής Σχολής.

giakoumakis2

giakoumakis3

Ελεύθερος Τύπος-Αποκλειστικό: Το bullying στον Βαγγέλη Γιακουμάκη από του from Ελεύθερος Τύπος on Vimeo.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.