• Τι ισχύει για την παράλληλη ασφάλιση

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Ντολμαδάκια με μανιτάρια

ntolmadakia-me-manitaria

Υλικά
40 Αμπελόφυλλα.
2 κούπες ρύζι καρολίνα καλά πλυμένο σε ζεστό νερό.
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα.
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα.
Ένα ματσάκι άνηθο 1/2 ματσάκι μαϊντανό
Ένα μεγάλο καρότο καθαρισμένο και κομμένο στο μούλτι.
2 κούπες ψιλοκομμένα μανιτάρια.
1 κούπα ελαιόλαδο
Αλάτι –πιπέρι

Εκτέλεση
Βγάζουμε τα αμπελόφυλλα μας και τα ξεχωρίζουμε ένα - ένα. Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε με το μισό λάδι τα ξερά, τα φρέσκα κρεμμύδια και τα μανιτάρια. Προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά και μία κούπα νερό. Κλείνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να απορροφήσει όλα τα υγρά. Παίρνουμε ένα- ένα φύλλο βάζουμε μία κουταλιά γέμιση, τυλίγουμε τα ντολμαδάκια μας σφιχτά και τα τοποθετούμε σε μία κατσαρόλα (έχουμε καλύψει τον πάτο της κατσαρόλας με αμπελόφυλλα). Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι, αλάτι και ζεστό νερό να καλύψει τα ντολμαδάκια μας. Πριν τα βάλουμε στη φωτιά τοποθετούμε πάνω από τα ντολμαδάκια ένα πιάτο πυρίμαχο. Κλείνουμε την κατσαρόλα μας με ο καπάκι και βράζουμε το φαγητό μας σε χαμηλή φωτιά. Σερβίρουμε το φαγητό μας με μπόλικο λεμόνι.

Πηγή : agiameteora.net

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.