ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η επιλογή του υπουργείου Οικονομικών

Ο Ευάγγελος Καραγρηγορίου αναλαμβάνει την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων

Από τον Μάιο του 2015 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου - Προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα
kar

O Ευάγγελος Καραγρηγορίου είναι τελικά η επιλογή του υπουργού Οικονομικών για την κρίσιμη θέση του προέδρου της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, ρόλο που θα αναλάβει μετά και την έγκριση της τοποθέτησής του από την Επιτροπή Θεσμών της Βουλής.

Ο κ. Καραγρηγορίου είναι ήδη (από τον Μάιο του 2015) μέλος του ΔΣ της Επιτροπής Παιγνίων.

Ιδιοκτήτης της ΚΑΠΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή φοροτεχνικών, λογιστικών, συμβουλευτικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών, με σκοπό την ολοκληρωμένη υποστήριξη των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών, καθώς και ιδιωτών.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής της ΑΣΟΕΕ και υποψήφιος διδάκτορας για θέματα Λογιστικής & Φορολογίας στο ίδιο πανεπιστημιακό τμήμα. Ο κ. Καραγρηγορίου συμμετείχε συχνά σε ενημερωτικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές για φορολογικά ζητήματα και αρθρογραφεί τακτικά σε εφημερίδες και περιοδικά.

Η εταιρεία αποτελεί μετεξέλιξη μιας οικογενειακής επιχείρησης παροχής λογιστικών υπηρεσιών που δραστηριοποιήθηκε ήδη από τη δεκαετία του 1980. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.