ΚΟΣΜΟΣ

Σίγουρος για την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ

Ο Φάρατζ στοιχημάτισε 1.000 λίρες υπέρ του Brexit!

Πιο σίγουρος από ποτέ ότι οι Βρετανοί θα ψηφίσουν υπέρ του Brexit στο δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου, ο ηγέτης του ευρωφοβικού κόμματος Ukip, ο Νάιτζελ Φάρατζ, στοιχημάτισε σήμερα 1.000 λίρες (περίπου 1.295 ευρώ) στην έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
faratz pouro

"Μόλις επέστρεψα από το γραφείο στοιχημάτων. Θα κερδίσουμε" το δημοψήφισμα, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Φάρατζ.

Στην περίπτωση που οι προβλέψεις του αποδειχθούν σωστές, τότε θα κερδίσει ότι μόνο το Brexit που επιθυμεί αλλά θα γίνει και πλουσιότερος κατά 2.500 λίρες. Το γραφείο στοιχημάτων Ladbrokes, όπου έπαιξε ο Φάρατζ, δίνει πιθανότητες 27% στο Brexit και 73% στην παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ. Πριν από μερικές ημέρες ωστόσο η παραμονή βρισκόταν στο 85%.

"Η τάση είναι υπέρ μας και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα εισπράξω τα κέρδη μου μετά το δημοψήφισμα", υπογράμμισε ο Φάρατζ.

"Υπήρξαν πολλοί που στοιχημάτισαν στη νίκη της «παραμονής» στην ΕΕ αλλά αυτό ήταν το μεγαλύτερο στοίχημα που έχει βάλει κανείς για τη νίκη της «αποχώρησης» από την ΕΕ", σχολίασε ο Άλεξ Ντόναχιου, ένας εκπρόσωπος του Ladbrokes.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.