ΚΟΣΜΟΣ

Τι απαντά στον ποδοσφαιριστή το Μέγαρο των Ιλισίων

Ο Ιμπραΐμοβιτς ειρωνεύεται τον Ολάντ: Βοηθάω τη Γαλλία, περισσότερο από τον πρόεδρό της!

Ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ αντιπαρέρχεται «προτάσεις για προσφορά υπηρεσιών» του πρώην επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν (PSG) Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, δήλωσε  ο εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης, αφού ο Σουηδός ποδοσφαιριστής υποστήριξε σε συνέντευξή του ότι μπορεί «να κάνει δημοφιλή» τον αρχηγό του κράτους.

«Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας υπολογίζει στη δουλειά που γίνεται, στα αποτελέσματα που θα έχουμε, στην επιτυχία (...), στην ικανότητα αντιμετώπισης των καταστάσεων και στη δράση που έχουμε αναλάβει και όχι στις προτάσεις προσφοράς υπηρεσιών ενός ποδοσφαιριστή», σχολίασε ο Στεφάν Λε Φολ απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους.

«Σκέπτομαι ότι μερικές φορές το ποδόσφαιρο δίνει πολλή φιλοδοξία, αλλά σε μια μεγάλη δημοκρατία, το πράγμα είναι μερικές φορές λίγο πιο περίπλοκο», πρόσθεσε.

Σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Le Monde, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς διαβεβαίωσε πως, πληρώνοντας τους φόρους του, «βοηθάει» τη Γαλλία «περισσότερο απ' ό,τι τη βοηθάει» ο Ολάντ και πρόσθεσε σχετικά με τον αρχηγό του γαλλικού κράτους: «Μπορώ να τον κάνω δημοφιλή, αν θέλω», «αλλά δεν ξέρω αν το επιθυμώ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.