Neo

Ο Κατρούγκαλος άρχισε το... τρέξιμο

Μπορεί οι συζητήσεις για την δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος να ξεκινούν το φθινόπωρο, ωστόσο ο Γιώργος Κατρούγκαλος άρχισε το… τρέξιμο από τώρα.

Ο υπουργός Εργασίας, ο οποίος μετά το Ασφαλιστικό, θα έχει να χειριστεί και άλλη μία «καυτή πατάτα», τα εργασιακά, συναντιέται σήμερα και αύριο με την επιτροπή εμπειρογνωμόνων για τα εργασιακά, οι οποίοι θα βρίσκονται στο υπουργείο Εργασίας προκειμένου να καταλήξουν, μαζί με τους εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων, τους εργοδότες και τους εργαζόμενους σε ένα πλαίσιο που θα πρέπει να συμφωνεί με τις «βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές».

Οι Ευρωπαίοι καθηγητές από σήμερα θα έχουν καθημερινές επαφές και συζητήσεις με τον Γιώργο Κατρούγκαλο, αλλά και συναντήσεις με την ΓΣΕΕ και τις εργοδοτικές ενώσεις, προκειμένου σιγά σιγά να αρχίσει να συγκροτείται το πλαίσιο των αλλαγών στα εργασιακά, που θα διαμορφωθεί στην διαπραγμάτευση του φθινοπώρου. Τούτων δοθέντων, ο μεν Γιώργος Κατρούγκαλος αναμένεται να έχει ένα… «καυτό» καλοκαίρι, ο δε Αλέξης Τσίπρας περιμένει στο τηλέφωνό του προκειμένου να ενημερώνεται για όλα από τον υπουργό Εργασίας –όπως του έχει μετ’ επιτάσεως ζητήσει…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.