ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κορυδαλλός

Παναγιώτης Βλαστός και Χρυσή Αυγή στο ίδιο εδώλιο!

Μπερδεύτηκαν οι... γραμμές δύο δικών που βρίσκονται σε εξέλιξη σε δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού.
koridallos

Οι παράγοντες της δίκης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής με το καλημέρα σας είδαν στο εδώλιο να κάθεται ο παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος δικάζεται για άλλη υπόθεση.

Το αποτέλεσμα; Για λίγα λεπτά επικράτησε αναστάτωση καθώς κατηγορούμενοι και από τις δυο υποθέσεις κάθισαν στο ίδιο εδώλιο. Το μπέρδεμα ήταν αποτέλεσμα του κακού προγραμματισμού για τις αίθουσες των δυο δικαστηρίων.

Τελικά μετά από λίγα λεπτά αποκαταστάθηκε η τάξη και ο κάθε κατηγορούμενος κάθισε στο εδώλιο της αίθουσας που αντιστοιχεί για κάθε μία από τις εκκρεμείς δίκες... Αμέσως μετά ανέβηκε στην έδρα η σύνθεση του δικαστηρίου που εκδικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και η συνεδρίαση ξεκίνησε , με την εξέταση μάρτυρα αστυνομικού , μετά από περίπου τέσσερις μήνες και αλλεπάλληλες διακοπές, λόγω της αποχής των δικηγόρων. Στο εδώλιο, μόλις 2 από τους συνολικά 68 κατηγορούμενους , με τον Γιώργο Ρουπακιά να επιλέγει και σήμερα να μην καθίσει στο εδώλιο και να παραμείνει σπίτι του όπου βρίσκεται σε περιορισμό μετά την αποφυλάκιση του λόγω λήξης του ανώτατου ορίου της προσωρινής του κράτησης.

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα , Μάγδα, μια μέρα μετά την δραματική έκκληση της για επιτάχυνση της διαδικασίας , παρακολουθούσε σιωπηλή τη διαδικασία στα τελευταία καθίσματα της δικαστικής αίθουσας. Το νήμα της διαδικασίας συνεχίστηκε από εκεί που είχε μείνει προ μηνών. Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε ο αστυνομικός Νίκος Ντάφος , ο οποίος ήταν οδηγός του περιπολικού που οδηγήθηκε , το μοιραίο βράδυ , ο Γιώργος Ρουπακιάς αμέσως τη σύλληψη του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.