ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το σχόλιο της Χαρ. Τρικούπη για τη συνέντευξη Τσίπρα

ΠΑΣΟΚ: Έρχεται καταστροφή για τις εργασιακές σχέσεις και τους εργαζόμενους

Eπίθεση στον πρωθυπουργό με αφορμή την συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών εξαπολύει και το ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι παρά τις διαβεβαιώσεις του ότι θα υπερασπιστεί την εργασία, το συμπέρασμα είναι ότι έρχεται καταστροφή για τις εργασιακές σχέσεις και τους εργαζόμενους.
pasok-grafeia

«Προχθές ο κ. Τσίπρας πανηγύρισε για την πρώτη αξιολόγηση, την ώρα που την ανικανότητα τους την πληρώνουν οι πολίτες με 5,5 δις μέτρα. Χθες μίλησε για δίκαιη ανάπτυξη. Την ώρα που στο πρώτο πεντάμηνο του 2016 έκλεισαν 2910 περισσότερες επιχειρήσεις από όσες άνοιξαν. Με ορατές τις επιπτώσεις για την ανεργία.Σήμερα διαβεβαιώνει ότι θα υπερασπιστεί την εργασία (στη Β αξιολόγηση) όπως έπραξε για τις συντάξεις και τους πλειστηριασμούς» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει.

«Συμπέρασμα: Ερχεται καταστροφή για τις εργασιακές σχέσεις και τους εργαζόμενους.Γιατί η δήθεν υπεράσπιση των συντάξεων ήταν μέτρα 2,2 δις στο ασφαλιστικό και τα σπίτια παραδίδονται στα ξένα funds».

Και προσθέτει: «Με αυτούς είναι απαραίτητο ένα ειδικό λεξικό της ελληνικής γλώσσας. Το λεξικό της μεγάλης εξαπάτησης. Όπου η έννοια της κάθε λέξης θα είναι αντίστροφη. Υγ: Ας σεβαστούν τουλάχιστον το μνημείο των Βενιζέλων. Είναι ασέβεια η παράδοση του στο ελεγχόμενο από την τρόικα Υπερταμείο. Τώρα να μεταβιβαστεί στην Αυτοδιοίκηση».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.