ΕΛΛΑΔΑ

Έγινε γνωστή τη δεκαετία του '90 από τη μικρή οθόνη

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 43 ετών η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου

Πέθανε σε ηλικία μόλις 43 ετών η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου.
apostolou

Ο θάνατός της ήταν αναπάντεχος και σημειώθηκε την Κυριακή από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι της στην Αθήνα.

Η τραγική είδηση δεν έχει γίνει ευρέως γνωστή καθώς η ηθοποιός είχε αποτραβηχτεί από τον καλλιτεχνικό κόσμο. Μάλιστα, για κάποιο διάστημα στο παρελθόν είχε αναζητήσει καταφύγιο σε μοναστήρι. Η κηδεία της έγινε τη Δευτέρα στο Σχιστό παρουσία συγγενών και φίλων.

Σύμφωνα, με τον πατέρα της ηθοποιού Νίκο Αποστόλου τον τελευταίο καιρό είχε αδυνατίσει υπερβολικά πολύ, υποσιτιζόταν, και το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η ενασχόληση της με την εκκλησία.

«Για μένα δεν πέθανε.Έκανε φτερά και έγινε άγγελος, ψηλά στον ουρανό. Η Γεωργία ήταν η μεγάλη μου αδυναμία, δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω αυτό που συνέβη», είπε στο protothema.gr ο πατέρας της Γεωργίας. «Η κόρη μου ήταν πολύ της θρησκείας. Είχε αφιερώσει τα τελευταία χρόνια τη ζωή της στο να βοηθά τους αδύναμους. Είχε ρίξει όλη της την προσοχή εκεί», λέει χαρακτηριστικά ο Νίκος Αποστόλου.

Η Γεωργία  μεσουράνησε στη μικρή οθόνη τη δεκαετία του '90 μέχρι τις αρχές του 2000. Μερικά από τα σήριαλ στα οποία έπαιξε ήταν η «Ανατομία ενός εγκλήματος» «Μονοπάτια της Αγάπης», κ.ά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.