ΕΛΛΑΔΑ

Παίξε μπάσκετ με τον Γιώργο Πρίντεζη στο AegeanΒall Festival στη Σύρο με τον online διαγωνισμό COSMOTE Mobile

COSMOTE-Giorgos-Printezis-Aegeanballfestival

Τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στο μπασκετικό τουρνουά AegeanBall Festival στη Σύρο με όλα τα έξοδα πληρωμένα, αλλά και να αναμετρηθούν με μεγάλα αστέρια του μπάσκετ, δίνει η COSMOTE και τα νέα προγράμματα κινητής COSMOTE Mobile, στους συνδρομητές συμβολαίου κινητής.

Μέσα από online διαγωνισμό στο www.cosmotecontests.gr που θα τρέχει έως και τις 7 Ιουλίου, θα αναδειχθεί ένας τυχερός και η ομάδα του (3 άτομα), που θα κερδίσουν τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής και συμμετοχής τους στο AegeanBall Festival που θα διεξαχθεί στη Σύρο, 13-17 Ιουλίου. Επιπλέον, ένα μέλος της ομάδας θα αναμετρηθεί με μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, τον Γιώργο Πρίντεζη, τον Θοδωρή Παπαλουκά, τον Νίκο Παππά και τον Γιάννη Καλαμπόκη, στο πλαίσιο του διαγωνισμού δεξιοτήτων COSMOTE Mobile Skill Challenge. Για όσους βρεθούν στη Σύρο τις ημέρες του φεστιβάλ, τα COSMOTE Mobile επιφυλάσσουν πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Τα νέα προγράμματα κινητής COSMOTE Mobile προσφέρουν στους συνδρομητές χρόνο ομιλίας προς όλους, πολλά MB με δυνατότητα να προστεθούν ακόμη περισσότερα, και extra SIM κάρτες για μοναδική εμπειρία mobile internet από το smartphone και το tablet, αξιοποιώντας το προηγμένο 4G και 4G+ δίκτυο της COSMOTE.

Στο πανέμορφο νησί της Σύρου, το AegeanBall Festival και τα νέα προγράμματα κινητής COSMOTE Mobile υπόσχονται να προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις σε όλους τους φίλους του μπάσκετ.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.cosmotecontests.gr

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.