ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακόμα και για αυτά που... συμφωνούν!

Πυρά κατά της κυβέρνησης από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Λίγο το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για τη Συνταγματική Αναθεώρηση που έμεινε ανοιχτό από την κυβέρνηση, λίγο οι αλλαγές στα εργασιακά,λίγο οι υπογραφές που έπεσαν με… μεγάλη καθυστέρηση για την επένδυση στο Ελληνικό, η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει «απασφαλίσει» κατά του Μεγάρου Μαξίμου.
fofi

Σηκώνοντας το γάντι που πέταξε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, καλώντας την αντιπολίτευση να πάρει θέση στις αιτιάσεις για το lock out, στο ΠΑΣΟΚ, την ταύτισαν με τα ψέματα, τονίζοντας πως «αν δεν είχε πάρει διαζύγιο από την αλήθεια», θα αναγνώριζε ότι το ΠΑΣΟΚ αντιτάχθηκε και απέτρεψε τις ελεύθερες ομαδικέςαπολύσεις και το lock out.«Ας μην ψάχνουν δικαιολογίες και άλλοθι. Η ευθύνη για τη διασφάλιση τωνδικαιωμάτων των εργαζομένων ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ»,λένε στην Χαριλάου Τρικούπη, από την κριτική της οποίας πάντως δεν ξεφεύγει ούτε το υπουργείο Εργασίας. Μετά το ΕΚΑΣ, μιλούν για μείωση ως και 40%αναδρομικά από την 1η Ιουνίου των επικουρικών συντάξεων για συνολικά 220.000 συνταξιούχους, περικοπές από τις οποίες δεν εξαιρούνται ούτε οισυντάξεις των αναπήρων. «Η επίθεση στους συνταξιούχους, τα χαμηλά εισοδήματακαι τους πιο ευάλωτους είναι μεθοδευμένη, ύπουλη και ανάλγητη», λένε στο ΠΑΣΟΚ,αμφισβητώντας ανοιχτά την «κοινωνική ευαισθησία» της κυβέρνησης.

Την ίδια ώρα, και επειδή επί της ουσίας με την παραχώρησητου Ελληνικού δεν έχουν κανένα πρόβλημα, το αντίθετο μάλλον, στην Χαριλάου Τρικούπη βρήκαν άλλο λόγο να παραπονούνται. Την …καθυστέρηση εκ μέρους της κυβέρνησης.«Στο ζήτημα του Ελληνικού, με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η Ελλάδα έχασε και χρόνοκαι χρήμα και θέσεις εργασίας», λένε, καταλογίζοντας στην κυβέρνηση ότι της πήρεπερί τον ενάμιση χρόνο για να περάσει από την καταγγελία του έργου στην αποδοχήτου με ‘βαριά καρδιά’ και στην υπογραφή με το ζόρι του μνημονίου συνεργασίας. Προειδοποιούνμάλιστα το Μέγαρο Μαξίμου ότι θα παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του έργου,καθώς η οριστική σύμβαση δεν έχει ακόμα υπογραφεί…

«Μετά από πολλές τούμπες, ο κ.Τσίπρας για ακόμα μία φορά ταέδωσε όλα στους δανειστές και για το λόγο αυτό προχωρά στην εν λόγω συμφωνία,υπογράφοντας άρον άρον με το ΤΑΙΠΕΔ καιτη Lamda Development»,είπε στο ίδιος μήκος κύματος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης,επιλέγοντας εκείνος να βάλει στη συζήτηση και την Περιφέρεια Αττικής. «Θα είχεενδιαφέρον να ακούσουμε και την άποψη της κυρίας Δούρου, η οποίας εξελέγηΠεριφερειάρχης Αττικής έχοντας ένα συγκεκριμένο πλάνο, αλλά σήμερα έχουμεξεχάσει τη φωνή της», είπε.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΜΤ 10:24 09/06/2016

    Η Φώφη ,μπορεί να έχει το ακαταλόγιστο, λόγω του αείμνηστου, άλλά όλα έχουν τα όριά τους. Η Φώφη είναι πρόεδρος σε ένα κόμμα που έχει ένα υπερστέλεχος , εξ απορρήτων του Α. Παπανδρέου, βαθιά στη φυλακή, έναν υπουργό οικονομικών να κρύβεται στο Πακιστάν, έναν άλλο υπουργό να ζητάει συγνώμη και να επιστρέφει τις μίζες, ένα γραμματέα πίσω από τα κάγκελα, το δεξί χέρι του Σημίτη να παραδέχεται ότι πήρε μίζα 1 εκατ, €, κάποια άλλα στελέχη πρωταγωνιστές της απάτης του χρηματιστηρίου, να έχουν εξαφανιστεί, προσφάτως καταδικασμένο έναν άλλο υπουργό οικονομικών και ένα κόμμα που ποτέ δεν διέψευσε ότι έπαιρνε μίζα το 2% από κάθε δουλιά που έκλεινε η Siemens, για να μην αναφερθούμε στα χαμένα usb κλπ κλπ. Μπορεί ο λαός να τους τιμώρησε, όπως λένε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεπλήθηκαν οι απάτες, πολύ περισσότερο μάλιστα που όλοι ήξεραν ,αν θυμάμαι καλά η Φώφη, το 2007 τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ για τις βουλευτικές εκλογές του Σεπτέμβρη,ανεξάρτητα αν αποκλείστηκε λόγω τυπικού κωλύματος . Ζούσε λοιπόν η Φώφη και ο βουλινικός για εξουσία Ευάγγελος τις κομματικές ίντριγκες από πολύ κοντά, γνώριζαν λοιπόν πρόσωπα και πράγματα και σιωπούσαν και τέλος πάντων δεν μπορεί όλα τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ να έχουν πάθει αμνησία σαν τον Σημίτη. Ποιό σεμνά λοιπόν γιατί εκκρεμούν ακόμη δίκες!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.