ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε περιοδεία αυτό το διήμερο και ο Θεοχαρόπουλος

«Πορεία στο λαό» ετοιμάζει η Φώφη

«Πορεία στον λαό» ξεκινά η Φώφη Γεννηματά, που από αύριο και για δύο μέρες θα περιοδεύει σε περιοχές της Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης, ενώ διαφορετικά μέρη ανά την Ελλάδα σκέφτεται να επισκέπτεται επί διήμερο κάθε εβδομάδα το επόμενο διάστημα.
gennimata

Για του λόγου το αληθές, αμέσως μετά την Μακεδονία – Θράκη, σειρά θα πάρουν, η Στερεά Ελλάδα, η Ήπειρος και η Δυτική Ελλάδα ως τις αρχές Ιουλίου οπότε και θα προγραμματίσει τις επόμενες περιοδείες της. Στο ενδιάμεσο, δε, θα πραγματοποιεί επισκέψεις σε γειτονιές της Αθήνας αυθημερόν.

Στόχος της πρωτοβουλίας που αναλαμβάνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι να προσδώσει κινηματικό χαρακτήρα στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς. Η ίδια άλλωστε, θεωρεί ότι για να πετύχει η προσπάθεια ανανέωσης του χώρου, θα πρέπει να γίνει υπόθεση της κοινωνίας, αφού μόνο οι συνεννοήσεις σε επίπεδο κορυφής δεν αρκούν. «Εγώ αφήνω πίσω μου την καμαρίλα και τον ιδρυματισμό των κομματικών γραφείων, τα σου ξου μου ξου της παραπολιτικής, τις παραξενιές και τους εγωισμούς των παραγόντων και πάω να πάρω ανάσα έξω στον κόσμο. Φτιάξτε μου πρόγραμμα και …γεια σας», είπε προ ημερών, μιλώντας σε στενούς συνεργάτες της, δίνοντας το στίγμα των προθέσεών της για το επόμενο διάστημα. «Πρέπει να πείσουμε ανθρώπους απογοητευμένους, αμήχανους, ότι αξίζει να προσπαθήσουμε για μια νέα αλλαγή στη χώρα και τη ζωή μας, ότι μια σύγχρονη Κεντροαριστερά μπορεί να γίνει η γέφυρα για νέους δρόμους», συνέχισε. Η Φώφη Γεννηματά, πάντως, φέρεται να πιστεύει ότι μόνο όλοι μαζί, με τη βάση του χώρου, αλλά και τη συνεργασία των υγιών δημοκρατικών δυνάμεων, μπορεί να ξαναζωντανέψει η παράταξη.

Σε περιοδεία, πάντως, βρίσκεται ήδη από σήμερα και έως αύριο Τρίτη και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος, που επισκέπτεται τους νομούς Μαγνησίας, Καρδίτσας και Λάρισας. Στο πυκνό πρόγραμμά του κατά τη διήμερη επίσκεψη, αναμένεται να συναντηθεί με θεσμικούς, κοινωνικούς, παραγωγικούς και αγροτικούς φορείς, να επισκεφθεί έργα της περιοχής, να συναντήσει μέλη και φίλους της ΔΗΜΑΡ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αλλά και να προσπαθήσει να περάσει τα μηνύματα της τελευταίας, μέσα από συνεντεύξεις Τύπου που θα παραχωρήσει.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.