Neo

Πού πήγε η «φορολόγηση εφοπλιστών»;

Η ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της έκθεσης «Ποσειδώνια 2016» προκάλεσε γενικώς, θετικές εντυπώσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός που ασχολήθηκε τόσο εκτενώς με την έκθεση, που έδειξε ενδιαφέρον για όλα τα περίπτερά της, ενώ στην ομιλία του είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους εφοπλιστές, τους οποίους κάλεσε να εμπιστευθούν την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι αποτελούν πρότυπο ανάπτυξης για τη χώρα. Ωστόσο, ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ –όχι λίγοι- περίμεναν να ακούσουν… κι άλλα πράγματα, τα οποία «παρέλειψε» ο Αλέξης Τσίπρας. Ο λόγος, φυσικά, για τις διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ περί «φορολόγησης των εφοπλιστών», αφού η Κουμουνδούρου, ως κόμμα της αξιωματικής, αλλά και της ελάσσονος αντιπολίτευσης, διαρκώς κατήγγειλε τις περισσότερες από 50 φοροαπαλλαγές, που «ελαφραίνουν» τους εφοπλιστές από τα φορολογικά βάρη. Όμως, προχθές, ο πρωθυπουργός δεν είπε τίποτα γι’ αυτά και έτσι στενοχώρησε πολλούς στον ΣΥΡΙΖΑ.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 14:13 08/06/2016

    Ρε παιδιά , για τον γιόκα του για 10ετίες Εθνικού μεγαλοκατασκευαστή δημοσίων έργων επί ΓεροΚαραμανλή (από τότε τα κολλητιλίκια με Χωματοεργολάβους Καραμανλίδες) και Χουντικού Γεωργίου Παπαδόπουλου (πρωτανηψιός του Χουντικού Μυστριού Πατακού) μιλάμε ! Ενα μοσχοαναθρεμένο ΑΜΟΡΦΩΤΟ-ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ κολοπαίδι της άρχουσας αστικής τάξης που έχοντας τα όλα εξασφαλισμένα ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ , έκανε εκ του ασφαλούς την λαιφ σταιλ εφηβική του επανάσταση με μακρύ καλοχτενισμένο μαλλάκι στο σαλόνι του Πρετεντέρη (του Μπόμπολα που τότε έδινε υπεργολαβίες στους Τσιπροχτιστάδες , ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΙΚΑΝ Μπομπολέοι-Τσιπρέοι , με το φερετζέ της . . . πολιτικής διαφοράς χαχαχαχα) της εποχή ΥΠ.Παιδείας Αρσένη , συνχνωτιζόμενος με διάφορους άλλους γόνους καλών οικογενειών στην ΣΙΓΟΥΤΡΑΤΖΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ των μπαχαλάκιδων που μετά κλαίγονταν οι μεγαλοαστοί συριζογονείς να : // τα αφήσουν τα παιδιά . . . να παίξουν τους Τσε του Κολονακίου & της Ψαρούς . . .// .
    ΤΟ ότι υπάρχουν τόσο & τόσα Πολιτικά ΖΩΑ στην Ελλάδα , που πίστεψαν ότι αυτή η αριστερογκάβαλη αποβολή του Τσε , θα Συριζέσκιζε τα Μνημόνια και θα άλλαζε την Ευρώπη χορευοντάς την στο ταψί με τα νταούλια . . . Μνημόνια που τα είχαν ήδη Ζαππειοξεσχίσει οι τρομεροί διαπαραγματευτές σαμαράς – βενιζέλος . . . ε με ξεπερνά και εμένα τον Γαπικό που ΑΠΟ ΤΟ 2010 πίστευα ΟΤΙ τα Μνημόνια ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ σαν βαλκανική κολόφαρα αχάριστων νεόπλουτων υποκριτών , ως Νέμεσις για την Υβρη της αχαριστίας-υποκρισίας-λούφας από τον μεταπολιτευτικό λογαριασμό ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕ, για το μεταπολιτευτικό πάρτι-partouza που αλεπάλληλα ΕΜΕΙΣ παραγγείλαμε , με 12 φορές απανωτή εκλογική ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΣ .

  2. SPARTA. 13:02 08/06/2016

    Ο γιαλατζι και ψευτικος επαναστατης Τσιπρας, αποδειχτηκε ο καλυτερος και πιο αυθεντικος εκπροσωπος του Ελληνικου εφοπλιστικου κεφαλαιου.Αξιος Αλεξη, παντα τετοια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.