06/06/[email protected] :14 Μετά από 13 χρόνια Πρωταθλητής στο Χάντμπολ ο Φίλιππος Βέροιας Στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ επέστρεψε μετά απο 13 χρόνια ο Φίλιππος Βέροιας. Η ιστορική ομάδα της Ημαθίας κατέκτησε σήμερα για ένατη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, καθώς στον τρίτο και αποφασιστικό τελικό επικράτησε 26-21 (ημίχρονο 10-10) του Διομήδη στο Άργος και με 2-1 νίκες πανηγύρισε τον τίτλο και παράλληλα το νταμπλ.
Σχετικά άρθρα Συγκλονιστικό παιχνίδι Ο ΠΑΟΚ νίκησε σε έναν συγκλονιστικό τελικό τον Διομήδη Άργους και κατέκτησε το πρωτάθλημα στο χάντμπολ!
Χάντμπολ Οι παίκτες χάντμπολ της ΑΕΚ εξέδωσαν δραματική ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούν τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.
Χάντμπολ Ο Διομήδης έκανε το μπρέικ (25-27) στην έδρα της ΑΕΚ και κατέκτησε το πρωτάθλημα χαντμπολ, το δεύτερο της ιστορίας του.
Μετά τα επεισόδια Σε 20 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία μετά τα σοβαρά επεισόδια, που σημειώθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Πανελληνίου πριν την έναρξη του τρίτου τελικού του πρωταθλήματος χάντμπολ
Νίκη στον τελικό επί του Διομήδη Άργους Νικώντας με 18-16 τον Διομήδη Άργους στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, η ΑΕΚ στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο χάντμπολ για τρίτη φορά στην ιστορία της.
«Εσπασε» την έδρα του Διομήδη Πρωταθλήτρια Ελλάδας για δεύτερη φορά στην ιστορία της στο χάντμπολ στέφθηκε το Σάββατο η ΑΕΚ.
Την κατάκτηση του Challenge Cup πανηγυρίζει ο Διομήδης Άργους, παρά την ήττα του εκτός έδρας από τη Βάκερ Τουν στον επαναληπτικό τελικό του χάντμπολ.