ΕΛΛΑΔΑ

Στο 87' ο Πέρισιτς το χρυσό γκολ

Πρώτη η Κροατία, με την Ιταλία η Ισπανία

Πρώτη η Κροατία, με την Ιταλία η Ισπανία

Η γενναία Κροατία νίκησε 2-1 την Ισπανία, τερμάτισε στην πρώτη θέση του όμιλου και έστειλε την πρωταθλήτρια Ευρώπης στα δόντια της Ιταλίας στα νοκ-άουτ. Νίκη ελπίδας η Τουρκία, αποκλείστηκε η Τσεχία.

Η Ισπανία άρχισε με γκολ από τα αποδυτήρια αφού μόλις στο 7' ο Μοράτα, με το 3ο του γκολ στο Euro, άνοιξε το σκορ. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τους πρωταθλητές Ευρώπης που είδαν τους Κροάτες να τους απειλούν και να τους ισοφαρίζουν στο 45' με τον Κάλινιτς.
Χάνοντας και πέναλτι με τον Ράμος στο 72' οι Ισπανοί ζώθηκαν από φίδια τα οποία τους...έπνιξαν εντελώς με το γκολ του Πέρισιτς στο 87'. Πρώτοι τελικά τερμάτισαν οι Κροάτες, δεύτεροι οι Ισπανοί που θα παίξουν στο πρώτο νοκ-άουτ με την Ιταλία.

Κροατία: Σούμπασιτς, Σέρνα, Τσόρλουκα, Γεντβάι, Βερσάλικο, Ρογκ (82' Κόβαστσιτς), Μπάντελι, Ράκιτιτς, Πιάτσα, Πέρισιτς (94' Κράμαριτς), Κάλινιτς

Ισπανία: Ντε Χέα, Χουανφράν, Πικέ, Ράμος, Άλμπα, Μπούσκετς, Φάμπρεγας (84' Αλκάνταρα), Ινιέστα, Ντ.Σίλβα, Νολίτο (60' Σοριάνο), Μοράτα (67' Αντούριθ)

Η Τουρκία δεν έπαιξε καλύτερα από την Τσεχία, μάλλον το αντίθετο συνέβη. Είχε όμως την ουσία που στο ποδόσφαιρο δεν είναι άλλη από το γκολ. Μόλις στο 10' ο Γιλμάζ έκανε το 1-0 για τους Τούρκους, μεσολάβησαν τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες των Τσέχων και στο 65' ο Τουφάν τιμώρησε με το 2-0. Η Τουρκία πάντως θα πρέπει να περιμένει και τα παιχνίδια της Τετάρτης για να μάθει αν προκρίθηκε.

Τσεχία: Τσεχ, Καντεράμπεκ, Σίβοκ, Χούμπνικ, Πούντιλ, Νταρίντα, Πλάζιλ (90' Κόλαρ), Παβέλκα (57' Σκόντα), Κρεΐτσι, Ντότσκαλ (70' Σούραλ), Νέτσιντ.

Τουρκία: Μπαμπατζάν, Γκιονούλ, Μεχμέτ Τοπάλ, Χακάν Μπαλτά, Κοΐμπασι, Τουφάν, Σελτσούκ Ινάν, Αρντά, Σεν (61' Οζιακουπ), Μορ (69' Σαχάν), Γιλμάζ (90' Τοσούν).

Η βαθμολογία

Κροατία 7

Ισπανία 6

Τουρκία 3

Τσεχία 1

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.