ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η παρέα του Μπέιλ ταπείνωσε τους Ρώσους

Πρώτη η Ουαλία, από κοντά η Αγγλία

Πρώτη η Ουαλία, από κοντά η Αγγλία

H Oυαλία σκόρπισε με 3-0 την Ρωσία και σε συνδυασμό με το 0-0 των Αγγλων κόντρα στη Σλοβακία πήρε την πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου. Πρόκριση για την Αγγλία, περιμένει η Σλοβακία, ταπεινωτικός αποκλεισμός για τους Ρώσους.

Αναλυτικά

Στην Τουλούζ οι Ουαλλοί έκαναν πλάκα στη Ρωσία. Με δύο γκολ από το πρώτο κιόλας 20 λεπτο (11' Ράμσεϊ, 20 Τέιλορ) έβαλαν πολύ γερά θεμέλια νίκης κόντρα σε μία ομάδα χωρίς αρχή και τέλος στον αγωνιστικό χώρο. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο φυσικός ηγέτης αυτής της ομάδας, ο Γκάρεθ Μπέιλ, με τέρμα στο 67'.

Ρωσία : Ακινφέεβ, Σμολνίκοβ, Μπερεζούτσκι Β. (46' Μπερεζούτσκι Α.), Ιγκνασέβιτς, Κομπάροβ, Γκλουσάκοβ, Μαμάεβ, Σιρόκοβ (52' Γκολόβιν), Κοκόριν, Σμολόβ (70' Σαμέντοβ), Τζιούμπα

Ουαλία: Χένεσι, Γκάντερ, Τσέστερ, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Τέιλορ, Άλεν (74' Έντουαρντς), Λέντλεϊ (76' Κινγκ), Ράμσεϊ, Μπέιλ, Βόουκς

Στο άλλο παιχνίδι η Αγγλία έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης αλλά της έλειψε η τύχη στην τελική προσπάθεια. Το τελικό 0-0 κόντρα στην Σλοβακία αδικεί τα "Λιοντάρια" που είχαν περισσότερες από 20 προσπάθειες για γκολ. Εστω και έτσι όμως προκρίθηκαν. Πολλές πιθανότητες πρόκρισης έχει και η Σλοβακία με τους 4 βαθμούς που συγκέντρωσε.

Σλοβακία: Κόζατσικ, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Χούμποτσαν, Πετσόφσκι, Κούτσκα, Χάμσικ, Βάις (78' Σκρίνιαρ), Μακ, Ντούντα (57' Σβέντο).

Αγγλία: Χαρτ, Κλάιν, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Μπέρτραντ, Ντάιερ, Χέντερσον, Γουίλσιρ (56' Ρούνεϊ), Λαλάνα, Στάριτζ (75' Κέιν), Βάρντι.

 

H βαθμολογία

Ουαλία 6

Αγγλία 5

Σλοβακία 4

Ρωσία 1

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.