ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δίκη Χρυσής Αυγής

«Ρουπακιά θα τα πούμε!»

"Η ιδεολογία της Χρυσής είναι φασιστική, ναζιστική, στρέφεται κατά των πολιτικών της αντιπάλων και προσπαθεί να την επιβάλει με τη βία" τόνισε ο Μιχάλης Ξυπόλητος, φίλος του Παύλου Φύσσα, ο οποίος καταθέτει για δεύτερη ημέρα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, που σήμερα διεξάγεται στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ την Πέμπτη επιστρέφει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Εφετείο της Αθήνας.
diki

Η κατάθεση του μάρτυρα του διεκόπη για λίγα λεπτά, όταν ένας άνδρας από το κοινό την ώρα που αποχωρούσε από την αίθουσα φώναξε προς τον Γιώργο Ρουπακιά.

-Ρουπακιά, θα τα πούμε!

Πρόεδρος: Ποιος είναι ο κύριος; Και τι θέλετε, γιατί διακόπτετε, η αστυνομία τι κάνει, κάθεστε; Ποιος είστε εσείς;

-Από το κοινό είμαι, κάτι είπα και έφυγα, πάω σε άλλη δίκη.

Με την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης ο δικηγόρος του Αναστάσιου Μιχάλαρου, τον οποίο έχουν αναγνωρίσει δύο μάρτυρες - φίλοι του Παύλου Φύσσα ότι βρισκόταν έξω από την καφετέρια «Κοράλι», ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο κατηγορούμενος δεν μπορεί να προσέλθει στο δικαστήριο, παρά το γεγονός ότι έχει αποφασιστεί η υποχρεωτική αυτοπρόσωπη παρουσία όλων όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση δολοφονίας του μουσικού. Όπως κατέθεσε η σύζυγος του κατηγορουμένου, εργάζεται και δεν μπορεί να πάρει άδεια για τρίτη μέρα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.