ΚΟΣΜΟΣ

Τι τον συμβούλευε

Σάλος στα Σκόπια: Είχε προσωπική αστρολόγο ο Γκρουέφσκι

Σάλος έχει ξεσπάσει στα Σκόπια μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες ο πρώην πρωθυπουργός Νίκολα Γκρουέφσκι ζητούσε συμβουλές από αστρολόγο και μάλιστα όχι μόνο για προσωπικές του υποθέσεις, αλλά και για ζητήματα διεθνούς πολιτικής και διπλωματίας.
gruevski-merkel

Μάλιστα, στο Youtube διέρρευσε απόσπασμα τηλεφωνικής συνομιλίας, στην οποία φέρονται να συνομιλούν η φερόμενη αστρολόγος και ο Γκρουέφσκι. Η συνομιλία τοποθετείται χρονικά την άνοιξη του 2012 και ο Γκρουέφσκι φέρεται να βρισκόταν στο γραφείο του.
Στο διάλογο που δημοσιοποιήθηκε, η γυναίκα, που είναι τελωνειακή υπάλληλος και αστρολόγος, ονομάζεται Κατερίνα Ναϊντένοβα ακούγεται να συμβουλεύει τον Γκρουέφσκι. Του λέει ότι οι ξένοι έχουν θετική άποψη για εκείνον παρότι αυτός δείχνει ψυχρός και απόμακρος.

«Πρέπει να δείχνεις θέρμη, όχι σαν την χειραψία που είχες με την Μέρκελ», συμβουλεύει η αστρολόγος, ενώ στη συνέχεια, ο άνδρας που αναγνωρίζεται ως ο πρώην πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ της κάνει σειρά ερωτήσεων. Η αστρολόγος μάλιστα τον συμβουλεύει να μην προχωρήσει την ένταξη της χώρας στην Ε.Ε., εκτιμώντας ότι το ευρωπαϊκό οικοδόμημα θα καταρρεύσει.
Το επιτελείο του Γκρουέφσκι αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο όταν ρωτήθηκε κατά πόσο η συνομιλία που διέρρευσε είναι αληθινή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.