ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε Αιτωλοακαρνανία και Γιάννενα

Σε συνελεύσεις του Κινήματος, ο Γιώργος

Σε Αιτωλοακαρνανία και Γιάννενα θα βρεθεί σήμερα και αύριο ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου, που μετά τις επιτυχημένεςωομιλίες του σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη, θα δώσει το ''παρών'' στις συνελεύσεις στελεχών του Κινήματος, στους δύο νομούς, ενώ δεν θα παραλείψει να απευθύνει και χαιρετισμό.
papndreou

Στο μεταξύ, στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η πρώτη ανοιχτήσυνάντηση μελών του Δικτύου Γυναικών του Κινήματος. Εκεί, παρουσιάστηκαν οιστόχοι του Δικτύου, βασικότερος των οποίων είναι η ανάδειξη των μεγάλων θεμάτωνπου απασχολούν τη γυναίκα σήμερα και η αναζήτηση προοδευτικών-ριζοσπαστικώνλύσεων, μέσα από διαρκή διάλογο με την κοινωνία. Τις απόψεις τους επί τριώνθεματικών εξέφρασαν οι ίδιες οι γυναίκες που συμμετείχαν στη συνάντηση μιλώνταςγια :

- Τη γυναίκα και τις σύγχρονες προκλήσεις – προτεραιότητες

- Τους σύγχρονους τρόπους οργάνωσης και ανάπτυξης του Δικτύου Γυναικών

- Τις ιδέες και προτάσεις για δράσεις και πρωτοβουλίες πάνω σε ειδικότερα καιγενικότερα θέματα, που αποτελούν προκλήσεις για τη γυναίκα σήμερα.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. S. Porkaina 15:59 15/06/2016

  Ο επόμενος πρωθυπουργός πρέπει νά είναι πρωθυπουργίνα, διαφορετικά είστε αναξιόπιστοι όλο το αρσενικό εκλογικό σώμα στην Ελλάδα.
  Τι σκατά πολιτική κάνετε δηλαδή εσείς όλες οι γυναίκες; Είστε μόνο καλές γιά τήν κατσαρόλα, τό πλύσιμο τών σοβάδων τού κυρίου; Ακούς να σού λέει «συναντηςη γυναικών». Τόν φερετζέ οι Τουρκάλες τόν βγάζουν καί εσείς θά τόν φοράτε στόν αιώνα τόν απαντο; Ξυπνήστε καί Απαιτείστε άν θέλετε νά πάρετε διαφορετικά τό βράδυ μουνουχέστε τους όλους.
  Μόνο έτσι θά δείτε άσπρη μέρα στήν ΕΛΛΑΔΑ διαφορετικά θά την θάψουν ο Τσιπρας ο Παππανδρεου καί ο Μητσοτάκης.
  Και στό κάτω δηλαδή εσείς οι Κυρίες του Παπανρέου γιατί δέν τόν ρωτάτε άν «φοβάται καί τήν Φώφη αφού έφυγε ο Βενιζέλος, γιατί γυρίζει στούς δρόμους μέ 5 τό πολύ 6 από τά παλιά και δέν πάει στό σπίτι του στο ΠΑΣΟΚ σάν κύριος νά τήν στηρίξει «;

 2. thanos 15:39 15/06/2016

  και μετά σου λένε ότι οι Ελληνες δεν είναι Μουρόχαβλοι…….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.