ΕΛΛΑΔΑ

Θετικές και αρνητικές

Σέξι βίντεο για την αιμοδοσία προκαλεί αντιδράσεις

Ποικίλες είναι οι αντιδράσεις για το βίντεο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας που δημοσιεύτηκε το πρωί της Παρασκευής στο Facebook, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη και να πείσει τον κόσμο να δώσει αίμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας.
aimodosia-660x300

«Τώρα μπορείς κι εσύ να γίνεις Ήρωας», ήταν το σχόλιο με το οποίο το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας συνόδευσε το βίντεο που αναρτήθηκε στον γνωστό ιστότοπο υπό τον τίτλο «Become a hero» και το οποίο έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

Η αιτία που το βίντεο έχει προκαλέσει αίσθηση στο Διαδίκτυο και έκανε τα πληκτρολόγια να πάρουν «φωτιά», εντοπίζεται στο περιεχόμενο του το οποίο χαρακτηρίζεται από αρκετούς χρήστες σεξιστικό.

Αυτό που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις είναι το γεγονός ότι σε όλες τις περιπτώσεις, οι άντρες-ήρωες περιτριγυρίζονται από πανέμορφες γυναίκες οι οποίες τους κοιτούν με θαυμασμό για τις ηρωικές τους πράξεις. Έτσι, ο άντρας που πήγε να δώσει αίμα, δείχνει να παρακινήθηκε από αυτό το γεγονός.

Κάποιοι το χαρακτηρίζουν σεξιστικό, τονίζοντας πως σε αυτό πρωταγωνιστούν… «πορνοστάρ νοσοκόμες», ωστόσο, υπάρχουν και οι φωνές εκείνες που χαρακτηρίζουν το βίντεο για την αιμοδοσία απλά χιουμοριστικό.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΜΑΙΡΗ 10:55 05/06/2016

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΕΑ .ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ .ΩΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΕΠΙ 32 ΕΤΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΔΥΟ ΔΥΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΗΣ…….ΝΤΡΟΠΗ!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.