ΕΛΛΑΔΑ

Πλήθος κόσμου στο κοιμητήριο Ζωγράφου

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Νίκο Τριανταφυλλίδη

Σε κλίμα συγκίνησης συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν τον Νίκο Τριανταφυλλίδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών. 
tr

Το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν στο νεκροταφείο Ζωγράφου για το στερνό αντίο στον ταλαντούχο αυτό άνθρωπο.

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του Νίκου Τριανταφυλλίδη, Χάρρυ Κλυν που ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν τον πόνο του.

tr 2

Στο νεκροταφείο βρέθηκαν πολλοί ηθοποιοί και τραγουδισατές, όπως ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο Φαίδωνας Γεωργίτσης.

c

«Σ' ευχαριστούμε, Νίκο, που με γενναιοδωρία μοιράστηκες μαζί μας το σπάνιο ήθος και το πάθος σου για το σινεμά». Με αυτά τα λόγια η Ένωση Σκηνοθετών-Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου (ΕΣΠΕΚ) αποχαιρετά τον Νίκο Τριανταφυλλίδη.

nikos

Η ανακοίνωση:

Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης υπήρξε ένας από τους πιο αξιόλογους σκηνοθέτες της γενιάς του.
Ασυμβίβαστος και ρηξικέλευθος, έφτιαξε με πάθος ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ που αποτύπωσαν την ιδιαίτερη προσωπική του ματιά και δημιούργησαν την δική τους κινηματογραφική μυθολογία.

Από το Gagarin μέχρι το Cult Φεστιβάλ έστρεψε το βλέμμα του σε κάθε αυθεντική έκφραση της ανυπέρβλητης τέχνης της καθημερινής ζωής, δίνοντας βήμα σε κάθε λογής αποσυνάγωγους «Αισθηματίες» . Φανατικός Παοκτζής, θέλησε η τελευταία του πινελιά να είναι για την αγαπημένη του ομάδα.

Με τον ίδιο έντονο αλλά έντιμο τρόπο, όταν καταπιάστηκε με τα κοινά, υπερασπίστηκε χωρίς καμία ιδιοτέλεια τις αρχές και τα πιστεύω του για την πρόοδο του Ελληνικού κινηματογράφου, ως Πρόεδρος και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Σκηνοθετών - Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου (ΕΣΠΕΚ).

Ως φίλοι, συνάδελφοι και συνοδοιπόροι, σ΄ευχαριστούμε, Νίκο, που με γενναιοδωρία μοιράστηκες μαζί μας το σπάνιο ήθος και το πάθος σου για το σινεμά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.