ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Αν κάτι πρέπει να συμβεί, η ρήτρα δεν θα είναι εμπόδιο»

Σίλβα: «Θέλω να στεφθώ πρωταθλητής στην Πορτογαλία»

Ο Μάρκο Σίλβα δεν φαίνεται να είναι προβληματισμένος με την ύπαρξη ρήτρας με την Σπόρτινγκ, που τον εμποδίζει να καθίσει στον πάγκο της Μπενφίκα ή της Πόρτο μέχρι τον Ιούνιο του 2017, ενώ ξεκαθάρισε για μία ακόμα φορά ότι θέλει να επιστρέψει στην Πορτογαλία για να γίνει πρωταθλητής.

Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας A Bola, που υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ότι ο Σίλβα «υποτιμάει» την ρήτρα που έχει υπογράψει και φιλοξενεί τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού στην TV1 24.

«Αν κάτι πρέπει να συμβεί, αυτό δεν θα είναι ένα απολύτως κανένα εμπόδιο. Η ρήτρα αυτή, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα, είναι έγκυρη για δύο χρόνια και εγώ υπέγραψα για δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό. Όταν δεχτήκαμε τη συμφωνία αυτή είχαμε στο μυαλό μας. Αυτή είναι η διαδικασία που έπρεπε να προχωρήσει, αλλά εμένα δεν με ενδιέφερε γιατί έπρεπε να πάει μπροστά η καριέρα μου» υποστήριξε ο 38χρονος προπονητής.

Εκτός από τα σενάρια των Πορτογάλων που τον συνδέουν με την Πόρτο, υπάρχουν και αυτά που αναφέρονται σε πιθανή επιστροφή του, κάποια στιγμή, στη Σπόρτινγκ.

«Δεν είναι το πιο σημαντικό τι θα πούνε οι προπονητές. Οι παράγοντες είναι εκείνοι που αποφασίζουν τι είναι καλύτερο για τον σύλλογο. Ανεξάρτητα από το τι συνέβη, ήμουν υπερήφανος που εκπροσώπησα αυτόν τον σύλλογο» είπε.

Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν -και ο ίδιος επιβεβαιώνει- ότι ένα πράγμα είναι σίγουρο: πως θέλει να επιστρέψει στην Πορτογαλία για να γίνει πρωταθλητής.

«Ήμουν σαφής, όταν κέρδισα τον τίτλο με τον Ολυμπιακό, ότι επιθυμία μου είναι να γίνω πρωταθλητής στην Πορτογαλία. Είναι μια αποστολή. Δεν μπόρεσα με τη Σπόρτινγκ, αλλά αφήσαμε κάποιο στίγμα, έχουμε κερδίσει το Κύπελλο της Πορτογαλίας, που επέτρεψε στην ομάδα να κερδίσει το Σούπερ Κύπελλο» επισήμανε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.