ΕΛΛΑΔΑ

Η σύζυγός του αναγνώρισε προσωπικό του αντικείμενο

Σήμερα τα αποτελέσματα DNA για τον Π. Μαυρίκο - Η προσπάθεια να βγει από το φλεγόμενο τζιπ

Αν και η σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου, Ευαγγελία Συρίγου, φέρεται να αναγνώρισε προσωπικό αντικείμενο του εκδότη, ωστόσο, η σορός είναι πλήρως απανθρακωμένη και ο μόνος τρόπος για να επιβεβαιωθεί 100% η ταυτότητα του θύματος είναι η εξέταση DNA, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται σήμερα.

Αναπάντητα παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα τα ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ανεφλέγη το τζιπ Porsche Cayenne, της συζύγου του εκδότη της Ακρόπολης, Παναγιώτη Μαυρίκου, μέσα στο οποίο απανθρακώθηκε, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο εκδότης. Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, από την μέχρι στιγμής έρευνα στο καμένο αυτοκίνητο που εξετάζεται στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο, (όπως υπολείμματα κάποιου μηχανισμού), που να οδηγεί στο συμπέρασμα δολιοφθοράς.

Ωστόσο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Σήμερα αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα DNA, για την ταυτότητα του θύματος, ώστε να υπάρξει επίσημη αναγνώριση, αν και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής δεν έχουν αμφιβολία ότι πρόκειται για τον Παναγιώτη Μαυρίκο.

Η αγωνιώδη προσπάθεια να βγει από το φλεγόμενο τζιπ

Ο Π. Μαυρίκος όταν αντιλήφθηκε τη φωτιά ακινητοποίησε το όχημα, όλα δείχνουν όμως ότι πάνω στον πανικό του σταμάτησε σε σημείο όπου η τσιμεντένια διαχωριστική μπάρα του δρόμου δεν του επέτρεπε να ανοίξει την πόρτα. Κατά τα ίδια στοιχεία ο εκδότης επιχείρησε να ανοίξει το τζάμι χτυπώντας το όμως ήταν θωρακισμένο και αδύνατο να σπάσει.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, βρέθηκε πεσμένος στο κάθισμα του συνοδηγού, κάτι που δείχνει την προσπάθειά του να εγκαταλείψει το φλεγόμενο τζιπ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.