ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα»

ΣΥΡΙΖΑ: Η ηγεσία της ΓΣΕΕ οφείλει εξηγήσεις στους εργαζόμενους

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ αναφορικά με τη δημοσκόπηση που δημοσίευσε η εφημερίδα «Τα Νέα».

«Η ηγεσία της ΓΣΕΕ δεν έχει κανένα πρόβλημα να διοχετεύει κατά το δοκούν κομμάτια από δημοσκόπηση, σε εφημερίδες της αρεσκείας της, προκειμένου να δημιουργούνται εντυπώσεις» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει: «όπως προκύπτει από την απάντησή της, η ΓΣΕΕ, ως τριτοβάθμια συνδικαλιστική ένωση, πληρώνει δημοσκοπήσεις, οι οποίες τα μόνα ερωτήματα που θέτουν αφορούν το πόση απαισιοδοξία επικρατεί και πόσο δυσαρεστημένος είναι ο κόσμος από την κυβέρνηση».

«Μόνο αυτά είναι άραγε τα θέματα που αφορούν τη ΓΣΕΕ;» σημειώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Σε ό,τι αφορά τις... δημοκρατικές ευαισθησίες της ηγεσίας της ΓΣΕΕ, καλό θα ήταν να εξηγήσει στους εργαζόμενους της χώρας τούς οποίους, με βάση το καταστατικό της, εκπροσωπεί, ποια εργατικά συμφέροντα εξυπηρετεί η διοχέτευση τμημάτων δημοσκόπησης σε συγκεκριμένη εφημερίδα και με ποια διαδικασία αποφασίστηκε αυτή η κίνηση».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.