ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημέρωση από Παππά

Σύσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες στο Μαξίμου

Πέραν της αυριανής εκδήλωσης στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει τον οδικό χάρτη περί «δίκαιης ανάπτυξης», το Μαξίμου «ζεσταίνει» κι άλλο ένα θέμα: τον διαγωνισμό για την χορήγηση τηλεοπτικών αδειών.

Το matrix24.gr, πληροφορείται ότι σήμερα συγκαλείται στο πρωθυπουργικό γραφείο ειδική σύσκεψη, υπό τον Αλέξη Τσίπρα, όπου ο αρμόδιος υπουργός, Νίκος Παππάς, θα ενημερώσει για όλες τις εκκρεμότητες, μετά την δικαίωσή του από την Κομισιόν, η οποία απέρριψε την προσφυγή των Ελλήνων καναλαρχών.

Βάσει του χρονοδιαγράμματος, λοιπόν, η κυβέρνηση θα προχωρήσει κανονικά και… με τον νόμο, ώστε το τηλεοπτικό τοπίο τη νέα σεζόν να είναι εντελώς διαφορετικό και, κυρίως… νόμιμο: Η προθεσμία υποβολής προσφορών στον πλειοδοτικό διαγωνισμό θα διαρκέσει ως τις 4 Ιουλίου, ενώ 10 ημέρες αργότερα θα ανακοινωθούν οι προεπιλεγέντες. Η προθεσμία για προσφυγές στη Δικαιοσύνη θα λήξει στις 25 Ιουλίου, ενώ στις 2 Αυγούστου θα ανακοινωθεί ο οριστικός κατάλογος των διεκδικητών των 4 (;) τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.