ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν του απαντάω, είπε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ

Σκληρή κόντρα Σπίρτζη-Πιτσιόρλα για το Ελληνικό!

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη και του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιου Πιτσιόρλα για την επένδυση στο Ελληνικό.
pitsiorla-spirtzis

«Δεν προτίθεμαι να απαντήσω στον κ. Σπίρτζη», δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας, αναφορικά με τη δήλωση του υπουργού στην ΕΡΤ, ότι το τίμημα βάσει του οποίου παραχωρήθηκε το Ελληνικό δεν ήταν το καλύτερο.

Ειδικότερα, ο κ. Πιτσιόρλας είπε ότι «στον κ. Σπίρτζη δεν προτίθεμαι να απαντήσω. Εκτός από διαφορετικές απόψεις, έχουμε τελείως διαφορετική διαδρομή και διαφορετική κλίμακα αξιών».

Νωρίτερα στη συνέντευξή του ο κ. Σπίρτζης είπε, πως επιμένει στις απόψεις που είχε και ως πρόεδρος του ΤΕΕ για το τίμημα του Ελληνικού.  «Η χώρα είχε αναλάβει δεσμεύσεις από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και η συμφωνία που έγινε το καλοκαίρι ήταν να ολοκληρώσει αυτές τις δεσμεύσεις», είπε ο υπουργός Υποδομών. «Με τη διαπραγμάτευση που έκανε η σημερινή κυβέρνηση πέτυχε ό,τι καλύτερο μπορούσε αλλά οι βασικές δεσμεύσεις δεν μπορούσαν να αλλάξουν».

Υποστήριξε δε ότι το ΤΑΙΠΕΔ στήθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις με στόχο να ξεπουλήσει περιουσιακά στοιχεία της χώρας. Πολλές φορές το ΤΑΙΠΕΔ λειτουργεί εκτός των κυβερνητικών εντολών, τόνισε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.