MEDIA

Αιτήσεις ακυρώσεως

Στις 4 Ιουλίου συζητείται στο ΣτΕ το θέμα των τηλεοπτικών αδειών

Στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας και σε εμβόλιμη δικάσιμο της 4ης Ιουλίου 2016, θα συζητηθούν οι αιτήσεις ακυρώσεως τηλεοπτικών σταθμών της χώρας κατά των κανονιστικών πράξεων του διαγωνισμού για τη χορήγηση 4 τηλεοπτικών αδειών.

Ο πρόεδρος του ΣτΕ Νικόλαος Σακελλαρίου όρισε αυτή τη δικάσιμο (μετά τη λήξη του δικαστικού έτους που είναι 30 Ιουνίου 2016), στην οποία θα συμμετέχουν εκτός των συμβούλων Επικρατείας και αντιπρόεδροι, ενώ επίσης όρισε εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Γεώργιο Παπαγεωργίου.

Να σημειωθεί ότι ένας εκ των συνηγόρων των τηλεοπτικών σταθμών είχε αποστείλει επιστολή στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά για επίσπευση εκδικάσεως των υποθέσεων αυτών.

Με την επιστολή του αυτή ο δικηγόρος -η οποία κοινοποιήθηκε και προς άλλους (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, κ.λπ.), αλλά και στον κ. Σακκελλαρίου- ζητούσε για την προστασία των Θεσμών αλλά κυρίως της αξιοπιστίας του ίδιου του διαγωνισμού, να υποβληθεί αίτηση (όπως προβλέπει σχετική διάταξη) από τον υπουργό ως διάδικο, κατά προτίμηση εκδίκαση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.