ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή της Ένωσης

Τ. Κετσπάγια: Σκληρή δουλειά για να πετύχει η ΑΕΚ τους στόχους της

Διαβάστε όσα δήλωσε για τη νέα σελίδα της καριέρας του ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής της ΑΕΚ και τόνισε ότι έχει όρεξη για πολλή δουλειά, ενώ υποστήριξε ότι η Ένωση θα ενισχυθεί με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

«Πρώτα από όλα ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΑΕΚ που μου εμπιστεύτηκαν μία μεγάλη ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που την περιμένει ο κόσμος. Θα δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά, έχουμε την όρεξη», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Σίγουρα για να πετύχει μία ομάδα χρειάζεται βοήθεια από όλους, από τη διοίκηση από τους ανθρώπους που είναι γύρω από την ομάδα και εγώ μαζί. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας, σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο».

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Έχω παρακολουθήσει την ομάδα, την ξέρω, όπως είπε και πριν θα χρειαστεί αρκετή δουλειά. Η ομάδα έχει μεγάλους στόχους, πρώτος στόχος είναι η Ευρώπη, δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας, το πρωτάθλημα πριν από λίγο τελείωσε, έχουμε κάποια παιδιά είναι στην Εθνική. Είναι γνωστό ότι μετά από κάθε δύσκολη χρόνια χρειάζεται ξεκούραση. Ξέρω σε ποιο περιβάλλον έχω έρθει. Έχω ανθρώπους δίπλα μου που οτιδήποτε χρειαστεί στην ομάδα θα είναι δίπλα».

Τέλος, αναφορικά με το μεταγραφικό κομμάτι, ο νέος προπονητής της ΑΕΚ είπε: «Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε στην ομάδα παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, που θα είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε τώρα. Στόχος της ΑΕΚ είναι να πρωταγωνιστήσει, δεν θέλουμε να πούμε πολλά, θέλουμε να δουλέψουμε πολύ σκληρά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν θα είναι εύκολο, θα κάνουμε όμως τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.