ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι δηλώσεις για τη Δικαιοσύνη που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων

Τα «μαζεύει» μετά τον σάλο ο Πολάκης: Αναφερόμουν στο χώρο της Υγείας

«Τιμώ κάθε δικαστικό και οποιονδήποτε άλλο δημόσιο λειτουργό, ο οποίος με έντιμο τρόπο, σε δύσκολες συνθήκες, κάνει ευσυνείδητα τη δουλειά του» τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε ανακοίνωσή του σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του για λειτουργία παραδικαστικών κυκλωμάτων, «οι οποίες ερμηνεύονται υπό το πρίσμα της ολομέτωπης επίθεσης ΜΜΕ και αντιπολίτευσης, προς την κυβέρνηση».

Διευκρινίζει δε  ότι αυτές «αναφέρονταν σε καταστάσεις που ανακαλύπτω καθημερινά, στο χώρο της Υγείας και οι οποίες παρά το ότι είχαν γίνει καταγγελίες ή δεν ερευνήθηκαν ή καθυστερούν για χρόνια ή χάθηκαν στο δρόμο».

Συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δήλωσε:

«Τιμώ κάθε δικαστικό και οποιονδήποτε άλλο δημόσιο λειτουργό, ο οποίος με έντιμο τρόπο, σε δύσκολες συνθήκες, κάνει ευσυνείδητα τη δουλειά του.

Τούτη η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι η δικαιοσύνη έχει αναπνεύσει και δρομολογεί τη διερεύνηση και την απόδοση ευθυνών σε υποθέσεις, οι οποίες διαρκώς έρχονται στη δημοσιότητα.

Οι δηλώσεις μου αναφέρονταν σε καταστάσεις που ανακαλύπτω καθημερινά, στο χώρο της Υγείας και οι οποίες παρά το ότι είχαν γίνει καταγγελίες ή δεν ερευνήθηκαν ή καθυστερούν για χρόνια ή χάθηκαν στο δρόμο.

Άλλωστε υπάρχουν δημοσιευμένα αποτελέσματα ερευνών και πορίσματα για τη λειτουργία παραδικαστικών κυκλωμάτων στο χώρο της Δικαιοσύνης.

Επίσης είναι γνωστό ότι, από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, έχουμε αποστείλει ως πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, στους εισαγγελείς διαφθοράς, αρκετά πορίσματα ερευνών του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ), προς περαιτέρω διερεύνηση και απόδοση ευθυνών.
Δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση της δικαιοσύνης για ότι χρειαστεί».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 17:04 17/06/2016

    To θέμα με τους Σταλινοφασίστες , ΔΕΝ είναι ότι λένε ψέματα πως υπάρχει πολλές-πολλές 10ετίες στην Ελλάδα ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ παρακράτος ΤραπεζοΜιντιακοΠολιτικής διαπλοκής & παραΔικαστικό κύκλωμα , ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΣΚΟΥΖΟΥΝ και τραβάνε τις kolotrixes τους γιατί ΑΠΛΆ , ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ παρακράτος ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ & παραΔικαστικού . Ζούμε τα απόνερα – απόβλητα της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ όχι της κυβέρνησης Τσίπρα με την Τροικα , ΑΛΛΑ της ΓεροΚαραμανλοταισμένης & Χουντοαναθρεμένης οικογένειας κατασκευαστών Τσίπρα με τις υπόλοιπες και ισχυρότερες μέχρι πρότινος ντόπιες φεουδαρχικές οικογένειες- Επιχειρηματικοί όμιλοι-μονοπώλια-καρτέλ , καθώς η πλευρά Τσίπρα ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ τους υπόλοιπους μαφιόζους με το Κράτος Λάφυρο & Εργαλείο Πίεσης (βλ: νομοθεσία , ΣΔΟΕ, Οικονομική Δικαιοσύνη) , όπως το απέκτησε τον 01/2015 μέσω της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ της ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΗΣ ΜΟΧΛΕΥΣΗΣ & ΥΠΟΔΑΥΛΙΣΗΣ του Μνημονακού πόνου των Ελλήνων.
    Τους έφτυσε ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ και τώρα με ένα ΑΙΣΧΡΌΤΕΡΟ . . .
    //ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑ τον 11/2015 . . . αλλά τους υπέκλεψα την ψήφο-έγκριση-υπογραφή-συγκατάθεση-ήξεραν τι ψήφιζαν – συναίνεσαν στην πείνα τους ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΔΕΙΝΑΣΤΗ ΤΟΥΣ. . . ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ τον 09/2019 . . . // .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.