ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ο οργισμένος ιδιοκτήτης με τους φόρους και τα μνημόνια

Θραύση κάνει στο διαδίκτυο ο κατάλογος ταβέρνας στη Νάξο!

Viral έχει γίνει ο κατάλογος μίας ταβέρνας στη Νάξο, ο ιδιοκτήτης της οποίας ενημερώνει τους  τουρίστες για τα δεινά που έχει προκαλέσει στον ελληνικό λαό η οικονομική κρίση. Μάλιστα ο  ευρηματικός ιδιοκτήτης επιρρίπτει ευθύνες  στις  ελληνικές κυβερνήσεις, τις τράπεζες και τους δανειστές.
naxos

Το θέμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον  αναλυτή στη Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, Κρίστιαν Χέντερσον.

Στο πίσω μέρος του καταλόγου αντί να γράφει μόνο «ο καταναλωτής δεν είναι υπεύθυνος να πληρώσει, αν δεν λάβει τη νόμιμη απόδειξη», υπήρχε και ένα δεύτερο μήνυμα που εξηγούσε που πάνε τα χρήματα του ΦΠΑ.

«Ο καταναλωτής πρέπει επίσης να γνωρίζει ότι τα χρήματα που η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει από το φορολογικό σύστημα δίνεται στις τράπεζες για να πληρώσουν ένα χρέος που οι ίδιες δημιούργησαν μαζί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Πληρώνουμε φόρους για να ζούμε στην φτώχεια και τη ανεργία, παρακολουθώντας την κατάρρευση της δημόσιας εκπαίδευσης και του συστήματος υγείας. Η βρώμικη δουλειά γίνεται από τους πολιτικούς οι οποίοι συμμορφώνονται υπάκουα στις πολιτικές των πλούσιων και ισχυρών». Όλοι αυτοί οι άνθρωποι και οι θεσμοί οι οποίοι έχουν δημιουργήσει αυτό που αποκαλούν "οικονομική κρίση" απαιτούν από εμάς να είμαστε νομοταγείς και να πληρώνουμε τους φόρους μας», έγραφε ο κατάλογος.

katalogos

Ο Χέντερσον δεν άργησε να κάνει tweet με τον κατάλογο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.