ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Υπό την απειλή τρομοκρατικού χτυπήματος

To Εuro αρχίζει, η Γαλλία στην πρίζα!

Κάτω από την έντονη απειλή τρομοκρατικού χτυπήματος το Euro 2016 ανοίγει απόψε τις πύλες του στη Γαλλία που δοκιμάζεται από κύμα συνεχών απεργιών.
euro2016

Το βράδυ στις 22:00 στο Παρίσι (ΕΤ1) η Εθνική ομάδα της χώρας θα υποδεχθεί τη Ρουμανία στον εναρκτήριο αγώνα του τουρνουά το οποίο, για πρώτη φορά, έχει 24 ομάδες και διοργανώνεται ακριβώς με το φορμάτ του παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από τις 24 ομάδες ομάδες θα συνεχίσουν 16 στους νοκ-άουτ γύρους μέχρι να φτάσουμε στον τελικό της 10ης Ιουλίου που θα διεξαχθεί και πάλι στο Παρίσι.

Εννοείται ότι τα μέτρα ασφαλείας εδώ και αρκετές ημέρες τόσο στη γαλλική πρωτεύουσα όσο και στις άλλες πόλεις που θα φιλοξενήσουν αγώνες του τουρνουά. Οι μνήμες του βάναυσου τρομοκρατικού χτυπήματος της 13ης Νοεμβρίου είναι νωπές, γι' αυτό και οι αρχές δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του.

Την ίδια ώρα βέβαια συνεχίζονται και οι απεργίες των εργαζόμενων για την εργασιακή μεταρρύθμιση των Ολάντ-Βαλς. Όπως και να έχει πάντως, η Γαλλία για τον επόμενο μήνα θα είναι το κέντρο της Ευρώπης.

Για τους μη γνωρίζοντες τέλος η Εθνική μας ομάδα δεν θα είναι εκεί. Αποκλείστηκε, με ταπεινωτικό τρόπο είναι η αλήθεια, στα προκριματικά και περιορίστηκε στα του...καναπέ μετά από τρεις συνεχόμενες παρουσίες σε Euro.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.