ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι βολές για τον Φάρατζ ακουμπούν τον... Πάνο Καμμένο

Το μετα-λαϊκιστικό αφήγημα Μητσοτάκη με στόχο τον... Τσίπρα

Τα όσα είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ στη χθεσινή συνεδρίαση των ευρωβουλευτών του ΕΛΚ, για την ανάγκη υπέρβασης του λαϊκισμού και καθοδήγησης της Ευρώπης σε μία μετα-λαϊκιστική εποχή, δεν αφορούν στενά την μετά το Brexit Ευρωπαϊκή Ένωση.
mitsotakis

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία συνδέουν εμμέσως πλην σαφώς τα φαινόμενα αποσύνθεσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις πολιτικές δυνάμεις που στα χρόνια της κρίσης κέρδισαν έδαφος έναντι των άλλοτε κυρίαρχων παραδοσιακών πολιτικών δυνάμεων. Και μέσα σε αυτές περιλαμβάνουν προφανώς τον Πρωθυπουργό αλλά και τον κυβερνητικό του εταίρο Πάνο Καμμένο.

Οι φωτογραφίες του τελευταίου με τους Νάιτζελ Φάρατζ και Πέπε Γκρίλο ήδη επανεμφανίστηκαν στα ΜΜΕ ενώ οι τοποθετήσεις του κ. Τσίπρα υπέρ της Ευρώπης αντιμετωπίζονται με ειρωνική διάθεση από τους γαλάζιους.

Παράλληλα, με τη «Συμφωνία Αλήθειας», την οποία ο κ. Μητσοτάκης προβάλλει εντός και εκτός συνόρων, η Νέα Δημοκρατία απέκτησε από χθες, με την εμπλοκή στο ζήτημα της Cosco, και ένα απτό παράδειγμα των όσων λέει περί διγλωσσίας και άρνησης των διαρθρωτικών αλλαγών από την κυβέρνηση. Ο Γ. Κουμουτσάκος, που θα πραγματοποιήσει σήμερα ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αναμένεται να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ενώ δεδομένο θα πρέπει να είναι το αίτημα της Συγγρού για παραίτηση του Θοδ. Δρίτσα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.