ΕΛΛΑΔΑ

Οι γονείς έχουν αποφασίσει να δωρίσουν τα όργανά της

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Νίκου Νικολόπουλου για την κόρη του

Το δικό της Γολγοθά ανεβαίνει η οικογένεια του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου.

Δέχεται εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από το περασμένο Σάββατο, οπότε και  η κόρη του, Νίκη, εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο της Πάτρας, έχοντας υποστεί πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς. Η 17χρονη δίνει σκληρή «μάχη» για τη ζωή ενώ ο κ. Νικολόπουλος και η σύζυγός του, Τασία Μανωλοπούλου, πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της.

Οι γονείς υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα, απαιτείται όμως ένα συγκεκριμένο διάστημα σύμφωνα με τη νομοθεσία, ούτως ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα της λήψης και δωρεάς οργάνων.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, ο κ. Νικολόπουλος δέχτηκε τηλεφωνήματα στήριξης αρχικά από τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος επέδειξε προσωπικό ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας της δεύτερης κόρης του βουλευτή, μεταφέροντας παράλληλα τις ευχές του για βγει «νικήτρια» από την δύσκολη μάχη που δίνει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές με τον κ. Νικολόπουλο επικοινώνησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής ευχαρίστησε όλους τους πολίτες μέσω Twitter για τη συμπαράστασή τους.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.