ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρόεδρος της ΕΟΚ

Βασιλακόπουλος: «Δεν έχω τίποτα με τον Γκάλη»

Διέψευσε ότι έχει πρόβλημα με το να πάρει το όνομα του Νίκου Γκάλη το κλειστό του ΟΑΚΑ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μιλώντας στον Arena FM.
vasilakopoulos

Όλα όσα τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΚ: «Το μπάσκετ το 87’ ήταν η ατμομηχανή που παρέσυρε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα. Κάτι που δεν περιμέναμε, αλλά τρώγοντας ήρθε η όρεξη. Δυο φορές να κερδίζεις την τότε Γιουγκοσλαβία και την Σοβιετική Ένωση ήταν μοναδικό επίτευγμα».

«Η παρουσία και η φωνή του Συρίγου συνδέθηκε άμεσα με τον άθλο αυτόν. Η απουσία του είναι αισθητή. Το μπάσκετ ήταν έτοιμο και συνέχισε και με άλλες πολύ μεγάλες επιτυχίες».

«Συναντηθήκαμε με την οικογένεια, την παρέα του 87 χτες. Θυμηθήκαμε το χθες και στείλαμε ένα μήνυμα ενότητας. Δεν πρόκειται να σταθώ στην απουσία του Γκάλη. Δε στεκόμαστε στις απουσίες, γιατί έτσι αδικούμε τους παρόντες».

«Εφόσον τα οικονομικά το επιτρέψουν θα κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο του χρόνου στα 30 χρόνια, που θα αφήσει εποχή. Πρέπει να έχουμε και τη συνδρομή της Πολιτείας που τώρα δεν υπάρχει».

«Εγώ με το «πωλείται» του ΟΑΚΑ έχω αντιπαράθεση. Δεν επιτρέπεται στο ξεπούλημα του γηπέδου. Ήταν προσπάθεια αποπροσανατολισμού αυτό που έγινε με τον Γκάλη. Δεν έχω αντίρρηση εγώ. Δεν έχω τίποτα με τον Γκάλη. Θα έπρεπε να
δίνουμε το όνομα της ομαδικότητας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.