• Σαρωτικό προβάδισμα της ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Βίδες φούρνου με σάλτσα

vides

Υλικά
500 γρ Βίδες
Βούτυρο ίσα να καλυφθεί το πυρέξ
Φρυγανιά τριμμένη για πασπάλισμα
200 γρ τριμμένη Μοτσαρέλα
200 γρ τριμμένη Παρμεζάνα
150 γρ ψιλοκομμένη Καπνιστή γαλοπούλα
7 κουταλιές σούπαςΚρέμα γάλακτος
...για την σάλτσα
3 ψιλοκομμένες Ντομάτες
1 μικρό τριμμένο Κρεμμύδι
1 σκελίδα τριμμένηΣκόρδο
1 κουταλάκι γλυκού ψιλοκομμένοΒασιλικό
2 κουταλιές σούπαςΕλαιόλαδο
Αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους και τις στραγγίζουμε. Βράζουμε όλα τα υλικά για την σάλτσα μαζί για 10 λεπτά.Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ ή ταψί και το πασπαλίζουμε με την τριμμένη φρυγανιά.Ανακατεύουμε τις βρασμένες βίδες με την σάλτσα, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά (εκτός την κρέμα γάλακτος), τα ανακατεύουμε όλα μαζί κι αδειάζουμε το μείγμα στο πυρέξ. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά μας. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και το απολαμβάνουμε.

Πηγή : www.chefoulis.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.