Neo

Ξεκινά ο «Διάλογος των Επτά»

Τον «Διάλογο των 7» εγκαινιάζει ο εκδοτικός οίκος Ι. Σιδέρης, την ερχόμενη Τρίτη 7 Ιουνίου, στις επτά το απόγευμα στο Polis Art Cafe της Στοάς του Βιβλίου.

Πρόκειται για μία νέα πρωτοβουλία δημόσιου διαλόγου, στο πλαίσιο της οποίας τρεις φορές τον χρόνο, επτά προσωπικότητες του δημόσιου βίου από διαφορετικά πεδία, θα συνομιλούν πάνω σε μία θεματική, τόσο μεταξύ τους όσο και με το κοινό. Στις καινοτομίες που εισάγονται είναι και ο “discussant”, ήτοι ένας νέος άνθρωπος που έχει καινοτομήσει στο πεδίο του θα αναλαμβάνει τον ρόλο του κριτικού σχολιαστή των όσων διαμείβονται στη δημόσια συζήτηση και θα λειτουργεί τελείως ανεξάρτητα από το συντονιστή.

Ο πρώτος κύκλος με θέμα «Επιστήμη, Διανόηση και Πολιτική: Χωρίς ''χρήσιμες'' ψευδαισθήσεις», ξεκινά την Τρίτη, με ομιλητές τον Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννη Μεταξά, τον πρώην υπουργό Γιάννη Πανούση, τον πρόεδρο της GPO Τάκη Θεοδωρικάκο, τον δημοσιογράφο Πάσχο Μανδραβέλη,την Αν.Καθηγήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου Στέλλα Κυβέλου, τον ΔιδάκτωραΚοινωνιολογίας Γιώργο Σιακαντάρη και τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης ΝίκοΠαπαδάκη. «Discussant», ο δημοσιογράφος και εκδότης του Ποιείν Δρ Σπύρος Αραβανής και συντονιστής της συζήτησης ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Δημήτρης Φύσσας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο εκδότης Ανδρέας Σιδέρης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.