Neo

«Αχ ρε Κουρουμπλή»

Την... τιμητική του είχε χθες στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αφού το κλίμα μεταξύ των συναδέλφων του στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση ήταν βαρύ.

Βλέπετε, μόλις πριν 2 μήνες, στις 15 Μαΐου, όταν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής πίεζε το Μέγαρο Μαξίμου να μην υιοθετήσει την απλή αναλογική, είχε προεξοφλήσει ότι απλή αναλογική σημαίνει… ακυβερνησία. Ως εκ τούτου, χθες στην πρώτη ημέρα της συζήτησης του νέου εκλογικού νόμου στην Ολομέλεια, δεν υπήρξε ούτε ένας βουλευτής κόμματος της αντιπολίτευσης που να μην… αναφερθεί στις δηλώσεις Κουρουμπλή, χρησιμοποιώντας τα επιχειρήματα του υπουργείου Εσωτερικών για να τεκμηριώσει τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης. Ως εκ τούτου, δεν ήταν λίγοι οι ΣΥΡΙΖΑιοι που μονολογούσαν στους διαδρόμους της Βουλής «αχ ρε Κουρουμπλή», κατηγορώντας τον υπουργό Εσωτερικών ότι… «δεν κρατά το στόμα του κλειστό».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Νεκρό πολιτικά σώμα για την κυβέρνηση που περιφέρεται άθαφτο !

  2. Ε.Στ. 12:05 20/07/2016

    Έτσι είναι οι τελευταίοι εναπομείναντες παλιοί τεχνίτες. Ξέρουν πώς γίνεται η δουλειά. Ο Παναγιώτης, πάντα βλέπει μπροστά, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.