ΕΛΛΑΔΑ

Θα γίνει το φθινόπωρο

Αναβλήθηκε ο πλειστηριασμός του Athens Ledra μετά από εισβολή του ΕΠΑΜ

Μέλη του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου πιάστηκαν στα χέρια με εργαζόμενους του ξενοδοχείου, οι οποίοι ήθελαν να γίνει ο πλειστηριασμός, καθώς μέσω αυτού διατηρούν τις ελπίδες τους να πάρουν μέρος των δεδουλευμένων που τους οφείλονται.

Ο πλειστηριασμός αναμένεται να προγραμματιστεί εκ νέου τον Σεπτέμβριο, με σχεδόν τη μισή τιμή εκκίνησης, από τα 48 εκατ. ευρώ στα 25 εκατομμύρια.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Φτάνει πια με την κατευθυνόμενη δημοσιογραφία. Το ΕΠΑΜ στις 13 Ιουλίου 2016 ανέστειλε με την παρουσία του στο Ειρηνοδικείο Αθηνών 28 πλειστηριασμούς κατοικιών και μικρών επιχειρήσεων δυστυχισμένων συνανθρώπων μας, όπως το πράττει τρία χρόνια τώρα, σε όλα τα ειρηνοδικεία της χώρας.
  Ανάμεσα σ’ αυτές τις 28 περιπτώσεις του πινακίου, υπήρχαν 15 πλειστηριασμοί από τραπεζικά ιδρύματα σε βάρος συνανθρώπων μας. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος συμβολαιογράφος που κατεβάσαμε από την έδρα, εκτός από το Athens Ledra, είχε να διεκπεραιώσει καμιά δεκαριά ακόμα πλειστηριάσεις κατοικιών φτωχών ανθρώπων.
  Το ΕΠΑΜ δεν έκανε τίποτ’ άλλο αυτό που κάνει εδώ και 3 χρόνια. Απέτρεψε τους εν λόγω πλειστηριασμούς, δίνοντας ανάσα ζωής και στέγης στους βαριά πληττόμενους συμπολίτες μας από την κρίση και την αδηφάγα όρεξη της τραπεζικής μαφίας.
  Το ΕΠΑΜ από το 2013, πρωτοστάτησε στην δημιουργία του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς, αποτρέποντας πάνω από 1000 πλειστηριασμούς ιδιωτικής περιουσίας στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας, αλληλέγγυο σε συμπολίτες που βρέθηκαν -χωρίς μάλιστα δική τους υπαιτιότητα- αντιμέτωποι με την ασυδοσία του τραπεζικού καρτέλ και απροστάτευτοι από κάθε κρατική πρόνοια και βοήθεια.
  Δεν μας κάνει καμιά εντύπωση, που η γνωστή μερίδα της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας, επέλεξε να αποκρύψει τον πραγματικό λόγο της παρουσίας του ΕΠΑΜ στα ειρηνοδικεία όλη της χώρας σήμερα, προβάλλοντας αποκλειστικά και μόνο τον πλειστηριασμό του Athens Ledra.
  Όσον αφορά την υποτιθέμενη ένταση μεταξύ μελών του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου και εργαζομένων του ξενοδοχείου, η αλήθεια είναι πως πράγματι υπήρξε κάποια ένταση από πλευράς κάποιου «εργατοπατέρα», συγκεκριμένης πολιτικής παράταξης, ο οποίος απ’ ότι διατεινόταν, δεκάρα δεν δίνει για το ξεσπίτωμα χιλιάδων συνανθρώπων μας και το μόνο που τον κόφτει είναι τα μέλη του Σωματείου του.
  Πού βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής όταν ξεσπιτώνονταν –και συνεχίζουν να ξεσπιτώνονται- χιλιάδες δυστυχισμένοι άνθρωποι; Που βρισκόταν το κόμμα του;
  Το ΕΠΑΜ θα συνεχίσει τον αγώνα του σε κάθε επίπεδο. Θα βρίσκεται σε κάθε ειρηνοδικείο αποτρέποντας την εκποίηση της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών προς όφελος της τραπεζοκρατίας, αποδεικνύοντας στην πράξη την αλληλεγγύη του στους συμπολίτες μας, απέναντι σε κάθε προσπάθεια εξανδραποδισμού της κοινωνίας, και λεηλασίας των περιουσιών των πολιτών.
  Θα συνεχίσει επίσης τον αγώνα του υπέρ της δικαίωσης του αγώνα των εργαζομένων στο Athens Ledra, όπου δύο μέρες νωρίτερα, κλιμάκιο του Μετώπου ήταν εκεί μαζί τους. Δυστυχώς, σε εκείνη την πρώτη επαφή με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο των εργαζομένων, μας έδωσαν κάποια φυλλάδια, στα οποία δεν έχουν το παραμικρό ίχνος αναφοράς στην κατάσταση που έχει περιέλθει ο λαός μας, καμία νύξη αγωνιστικότητας, παρά μόνο να ξεπουληθεί το ξενοδοχείο, μήπως και επαναπροσληφθούν από τον νέο ιδιοκτήτη. Να σημειώσουμε επίσης ότι το ξενοδοχείο χτυπάνε κοψοχρονιάς οι Ιβάν Σαββίδης, ξένα funds και επιχειρηματίες από το Κατάρ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.