ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ομάδα αντιεξουσιαστών έχουν καταλάβει τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη ως απάντηση στην πρωινή επιχείρηση της αστυνομίας και την εκκένωση 3 καταλήψεων.
syriza-grafeia-koumoundourou

Πρόκειται για ένα κτίριο της οδού Καρόλου Ντιλ, το πρώην Ορφανοτροφείο «Μέγας Αλέξανδρος», που βρίσκεται στη οδό Γρ. Λαμπράκη στην 'Ανω Τούμπα και το «Μανδαλίδειο» στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης. Τα δύο οικήματα είναι ιδιοκτησίας του δημοσίου ενώ το πρώτο ανήκει σε ιδιώτη. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες πραγματοποιήθηκε μεγάλος αριθμός προσαγωγών από το εσωτερικό των τριών κτιρίων. Στην επιχείρηση πήραν μέρος αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν έκαναν γνωστό ότι κατέλαβαν τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναφέρουν: ''Ως άμεση απάντηση στα πογκρόμ της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στους κατειλημμένους χώρους στέγης προσφύγων - μεταναστών, καταλάβαμε σήμερα τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Εγνατίας, ζητώντας ταυτόχρονα την αμεση απελευθέρωση των διωκόμενων συντρόφων μέχρι τις 12.00, καθώς και την άμεση ανάκληση της κατεδάφισης της κατάληψης του ορφανοτροφείου, μέσα στους χώρους του οποίου βρίσκεται τεράστιος εξοπλισμός ένδυσης, σίτισης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Σύντροφοι και συντρόφισσες ενάντια στις εκκενώσεις των καταλήψεων στέγης προσφύγων - μεταναστών στη Θεσσαλονίκη''.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.