ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Mονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League

Αθώος ο Μελισσανίδης για την υπόθεση Κύρκου

Απαλλάχθηκε ξανά ο Δημήτρης Μελισσανίδης από τις κατηγορίες για απειλή του παρατηρητή Δημήτρη Κύρκου στο ημίχρονο του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.
melissanidis

Το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League απάλλαξε σήμερα το αφεντικό της «Ένωσης», όπως τον είχε απαλλάξει και η επιτροπή δεοντολογίας.

Ο Μελισσανίδης είχε κληθεί σε απολογία βάσει του άρθρου 28 του πειθαρχικού κώδικα, που αφορά στην απειλή σε αξιωματούχο και η οποία σε περίπτωση ενοχής επισύρει ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα από ένα ως τρία χρόνια και πρόστιμο 20.000 ευρώ. Αν, δε, κρινόταν υπαίτια η ΑΕΚ, κινδύνευε με ποινή κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεση βαθμών, ακόμη και με υποβιβασμό.

Η απολογία του Μελισσανίδη έγινε σήμερα και ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ Πέτρος Καϊμακάμης προσκόμισε κατάθεση που είχε δώσει πριν από δύο μήνες ο κ. Κύρκος στην πειθαρχική της Super League, στην οποία ο παρατηρητής διαιτησίας από την Ήπειρο τόνιζε μεταξύ άλλων ότι«παρά το γεγονός ότι τα είπα, ποτέ δεν ένιωσα ότι απειλούμαι και δεν πίστεψα ποτέ ότι μπορεί ο κ. Μελισσανίδης να τα κάνει πράξη».

Αναλυτικά η απόφαση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ, Δ. Μελισσανίδη: Για τη συμπεριφορά του κ. Δ. Μελισσανίδη: Απαλλάσσει αμφότερους τους εγκαλουμένους της αποδιδόμενης σε αυτούς πειθαρχικής παραβάσεως της απειλής (άρθρα 14 παρ. 2 και 3, 28 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).»

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 22:30 12/07/2016

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ …. Ελληνική «Δικαιοσύνη» …. κυριολεκτικά … της Θέμιδας το κάγκελο !!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.