ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Μπραντάδα

mprantada

Υλικά
2 κουταλάκια τομάτα πελτέ
1/2 φλυτζάνι λάδι
2 κομμάτια μπακαλιάρος παστός
αλάτι και ζάχαρη
1 πιάτο σκορδαλιά
Εκτέλεση
Βάζετε απο βραδύς τον μπακαλιάρο σε νερό να ξαλμυρίσει φροντίζοντας όσο μπορείτε να αλλάζετε το νερό.
Την άλλη μέρα του βγάζετε την πέτσα και τον κόβετε σε μερίδες.
Στραγγίζετε τον μπακαλιάρο από τα νερά.
Τηγανίζετε τον μπακαλιάρο και από τις δύο πλευρές.
Αραιώνετε την σκορδαλιά με λίγο ξύδι.
Σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε το 1/2 φλυτζάνι λάδι και ρίχνουμε τον πελτέ αραιωμένο σε λίγο νερό.
Προσθέτετε την ζάχαρη και το αλάτι.
Αφήνετε να βράσει για 15 λεπτά.
Προσθέτετε σιγά σιγά την σκορδαλιά να φτιάξετε μια κρέμα.
Βάζετε σε ένα ταψί τον μπακαλιάρο , τον περιχύνετε με την σάλτσα και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 10 λεπτά.

Πηγή : www.sintages.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.