ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας

Χ. Νταϊτζίκ: Ο 17χρονος Έλληνας που σκοτώθηκε στο μακελειό του Μονάχου

Ένα απίστευτο παιχνίδι επιφύλαξε η μοίρα για τον 17χρονο Χουσεΐν Νταϊτζίκ. Πρόκειται για τον νεαρό από τη Θράκη που σκότωσε ο 18χρονος μακελάρης και ήδη τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν χαρακτηρίσει ήρωα.
greek-munich

Το νεαρό αγόρι βρέθηκε χθες στο εμπορικό Κέντρο του Μονάχου με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του προκειμένου να κάνουν τα τελευταία τους ψώνια πριν την αναχώρηση τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα.

Όμως οι σφαίρες του παρανοϊκού δράστη έκοψαν πρόωρα το νήμα της ζωής του παιδιού, στερώντας τη χαρά και όνειρα του και σκορπώντας παράλληλα την απέραντη θλίψη στην οικογένεια του.

Ο Χουσεΐν έχει αλλά δυο αδέρφια ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Όλοι τους μαζί ήρθαν στη ζωή την ίδια ακριβώς στιγμή. Ήταν τα χαρούμενα τρίδυμα όπως τους αποκαλούσαν φίλοι και συγγένεια. Αγαπούσαν την Ελλάδα και την επισκέπτονταν κάθε καλοκαίρι.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το αδικοχαμένο παιδί στο λογαριασμό του στο Facebook δεν είχε τοποθετήσει στο προφίλ του το επίθετό του, αλλά το σημείο καταγωγής του στο νόμο Ροδόπης.

Ο Άρατος από τον οποίο ξενιτεύτηκε ο πατέρας του μαζί με τη μητέρα στη Γερμανία προκειμένου να βρουν ένα καλύτερο αύριο ήταν η μεγάλη του αδυναμία. Άλλωστε εκεί ζει η γιαγιά του αλλά και ο αγαπημένος του θείος. Όλοι του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 17χρονο αλλά και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένεια του.

«Πρόκειται για μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Και τα τρία παιδιά έχουν πολύ καλό χαρακτήρα κι έρχονται συνεχώς στον Άρατο. Γεννήθηκαν στη Γερμανία, καθώς ο πατέρας τους και η μητέρα τους έφυγαν από την Ελλάδα πριν από 20 χρόνια. Είχαν πάει στο εμπορικό κέντρο για ψώνια, καθώς της ερχόμενη Τρίτη θα έρχονταν στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές. Ο πατέρας του δούλευε σε κάποιο εργοστάσιο, ενώ πρόσφατα έκανε και επέμβαση αγγειοπλαστικής . Τα παιδιά είχαν γεννηθεί το 1999 και σπούδαζαν σε γερμανικό σχολείο"  λέει στο protothema.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Αράτου, Αμέτ Αμέτ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.