Neo

Δεν διαταράσσονται οι σχέσεις τους…

Βέβαιος ότι η διαφορετική του στάση στην ψηφοφορία επί του εκλογικού νόμου, δεν θα κλονίσει τη συνοχή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος, που δήλωσε ότι θα ήταν ανακόλουθος αν άλλαζε στάση στο θέμα της απλής αναλογικής, αφού αποτελεί διαχρονική και πάγια θέση για την Ανανεωτική Αριστερά.

Η αλήθεια είναι πως δικαιούται να λέει πως υπήρξε μία από τις 50 θέσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης όπως αποφασίστηκαν στην Προγραμματική Συνδιάσκεψη της τελευταίας, ενώ και στην Χαριλάου Τρικούπη αφήνουν να εννοηθεί ότι ο σεβασμός τους στην αυτοτέλεια της ΔΗΜΑΡ είναι τέτοιος που δεν θα αφήσει να διαταραχθούν οι σχέσεις των δύο κομμάτων από μία διαφορετική ψήφο.

Πώς να διαταραχθούν άλλωστε; Ήταν κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που στη σύσκεψη για την στάση τους στον εκλογικό νόμο ήταν σαφώς υπέρ της υπερψήφισης της κυβερνητικής πρότασης…

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Προϊόν του συστήματος της προσοδίας 4-2-1 με πρωτεργάτη τον κυρ-Φώτη που ετοιμάζεται να συμπράξει με τον Τσίπρα για μιά νέα καρέκλα ,όπως διαγράφουν οι εκτιμητές,
    ο κ. Θεοχαρόπουλος κανει αυτό στο οποίο φαινεται να είναι καλός :
    Νά έρπεται και να γλήφει ,
    Τέτοιοι είναι οι πολιτικοί της καινούργιας γενιάς ;!

    • Ε.Στ. 12:47 11/07/2016

      Αφήστε το, κ. Μπόγδη. Το Matrix τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια (για τους λόγους του) για την ΔΗΜΑΡ και τον τον άλλο Πάπα της πολιτικής, τον κυρ-Φώτη. Εκλεκτικές συγγένειες, βλέπετε.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.