Neo

Δεν εμπλέκομαι στην ανάδειξη ηγεσίας της Κεντροαριστεράς

Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν ανάμεσα στα πρόσωπα που διεκδικούν ηγετικό ρόλο στις διεργασίες για την δημιουργία νέου πόλου μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, βάζει ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Ξεκαθαρίζει μάλιστα με ρητό τρόπο σε άρθρο του στην RealNews ότι δεν προτίθεται να εμπλακεί στην διαδικασία ανάδειξης ηγεσίας. «Με σεβασμό στην Αθήνα, στους κατοίκους της πόλης που δύο φορές με έχουν εμπιστευθεί, αλλά και στους πολίτες που ανήκουν στον χώρο που θεωρώ ότι αποτελεί το φυσικό πολιτικό περιβάλλον μου και τον οποίο παρακολουθώ πολύ στενά, δεν πρόκειται να εμπλακώ στην επικείμενη διαδικασία ανάδειξης ηγεσίας», λέει, διαψεύδοντας κάθε αντίθετο σενάριο.

Το ίδιο ωστόσο έχει ξανακάνει στο παρελθόν, με τις διαψεύσεις να μην στέκονται ικανές να σταματήσουν τη σεναριολογία γύρω από το άτομό του…

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. alex 15:42 18/07/2016

    Η βρωμιά της Αθήνας παραμένει ίδια κι απαράλλαχτη. Όλη η Αθήνα βρωμάει κατρουλίλα, είναι τίγκα στις κουτσουλιές και τα σκατά σκύλων. Είναι απαγορευτική η κυκλοφορία, ιδίως το καλοκαίρι. Επιτέλους, κάντε κάτι. Είστε 6 χρόνια δήμαρχος.

  2. Ε.Στ. 10:27 18/07/2016

    Και μιας και ξεκαθάρισε αυτό το ζήτημα, ας ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με τα προβλήματα του κέντρου της Αθήνας, ε, κ. Δήμαρχε;

  3. Οταν κάποιος σαν τον δημαρχό μας εχει καθαρό μυαλό δίνει και ξεκάθαρες εξηγήσεις .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.